Fideszesek! Ti mit gondoltok a Beatles, Pink Floyd és a többi pszichedelikus "libsi-hippi" együttes zenéjéről és világnézetéről?
Imádom a Pink Floyd-ot játszom is szólóit gitáron, gyűjtöm az eredeti Beatles relikviákat (van egy rövidke eredeti 35-ös filmtekercsem)...talán libsinek kellene lennem nem fideszesnek?
Szerintem semmi köze nincs egymáshoz.
Én politikailag semleges vagyok, mégis utálom a Beatles-t.
De a Pink Floyd jó.
A 70-es, 80-as évek könnyűzenéje a brit Tavistock intézet által lett megalkotva.
Munkatársuk, Theodore Adorno írta a Beatles számait, és szervezte a sikereit.
A "szemfüles" zenei csoportok pedig követték a trendet.
A "modern" zene persze fel lett használva a Kulturális Marxizmus további céljaira: "lázadó" de erőtlen ifjúsági mozgalmak, szexuális erkölcsök erodálása, és hatalmas reklám a kábítószerkereskedelemnek, ami a "fejlett" országoknak adott egy láthatatlan kölcségvetést nyíltan fel nem vállalható dolgokra, mint kormánydöntögetések, háborúk kironnabtása, politikai gyilkosságok, stb.
Igen...
Sokkoló, ráébredni hogy az a könnyűzene, amit mindig a szabadság szimólumának tekintettünk, az a világon legjobban végrehajtott társadalmi manipulációja volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!