Külföldön élő kettős állampolgárok ti szavaztatok 2018ban?
Az Ukrajnai,Szlovákiai,Szerbiai és a Romániai magyarok véleményére vagyok kíváncsi.
Ti mentek szavazni a magyar választásokon?
Ha igen, melyik pártra?
szavazatot adni állampolgárságért szerintem nagyobb bűn, minthogy árulónak titulálom.
"Falusi gázszerelőből milliárdos... Még mit nem :)"
Bírom ezt a felfogást. Ha már én nem vagyok milliárdos más hogy lehet? :O Tervezz, csinálj céget, fejlődj,tanulj,tapasztalj, kerülj befolyásos emberek közé és meggazdagodhatsz ha ezt szeretnéd. Nem a számítógép előtt kell ülni és várni arra hogy megnyered az ötös lottót. :)
"Akkor meg szavazzatok a Jobbikra, Momentumra, vagy akár a kétfarkúakra. Bánom is én, csak ne Orbán."
- Momentum amely megakadályozta az Olimpiát, sok ország azt se tudja hol van Magyarország. Így hírnévre tehetett volna szert az ország, amiből csak jól járt volna (turizmus).
- Kétfarkúaknak nincs semmi tervük, elképzelésük csak az hogy kritizálják a kormányt.
- Jobbik? Vonára? Komolyan? Ugyan. Soha rá, eladta a pártját. Elméletileg migránsellenes, de nem szavazta meg az alkotmánymódosítást. Szégyen.
Megyek jövőre a családomra és megszavazzuk a Fideszt. :)
A saját sorsunkért is döntünk.
A Fidesz jól képviseli a külhoniakat.
Próbálja őket emberi körülmények közé helyezni, kiharcolni nekik a jogokat.
Hajrá Fidesz, hajrá KDNP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!