Melyik tv és ujság milyen politikai beállitottságú?
Az Ml-M10 között egész biztosan kormány-adók
Az RTL = semleges, egy Luxemburgban bejegyzett külföldi befektetők által létesített adó leányvállalata
ATV = MSZP
Hír TV = Simicska (=ellenzék)
többit nem tudom
"Az RTL = semleges, egy Luxemburgban bejegyzett külföldi befektetők által létesített adó leányvállalata"
Az RTL KLUB kormányellenes.
TV2 (Vajna tv) kormánybarát.
444.hu ultraliberális, kormány és magyarellenes.
Index (Simicska) kormányellenes.
SEMLEGES nincs jelenleg, vagy legalábbis én nem tudok sokak által ismert semleges médiáról.
A semleges a 444 és a 888 között lenne valahol. De 666 nincs :)
Mandiner, Origo, Magyar idők, Pesti Srácok, 888, Tv2, M1 - Jobboldali, konzervatív
Index, 444, RTL, ATV, HírTV, Magyar Nemzet - Liberális, ellenzéki
Régi már a poszt, de ez a "magyarellenes" duma annyira hülyeség. Akkor lenne magyarellenes, ha a magyar emberek kárára törne, ha nem tudom, népirtást propagálna, ha arról szólna, hogy minden magyar rossz ember, és el kell mindet nyomni, ki kell őket irtani.
A 444 erősen ellenzéki, tehát _kormányellenes_.
A "valaki nem szereti a Fideszt, tehát hazaáruló" az egyik legostobább és legundorítóbb része a kormány retorikájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!