Léteznek még Budapesten Fidesz-szavazók? A párt mindent megtesz annak érdekében, hogy épelméjű fővárosi választópolgár ne szavazzon rájuk.
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 21:01
1/9 anonim válasza:
Miért is? Csak Budapestet támogatja a Fidesz, semmi mást. Akkor nem értem miért pont azok nem szavaznak rá?
2/9 anonim válasza:
Mit tett pesten amiert utalniuk kene? Az egesz orszag utalhatna oket, de lassan mindenki jol fog jarni egy evig, ameddig nem nyernek megint. :) Nyugdijak biztos novekvo palyara allnak, oket a legkonnyebb megvenni. Ennyi csatornaval mondjuk meg azt se kene, isszak a szavait az oregek nagy resze, ez tuti. Bar igazabol a kisebb rosszra szavaz mindenki valasztaskor.
3/9 anonim válasza:
Nem unod még a "Fideszpocskondiázó" kérdéseidet? Már hanyadikat teszed fel ma?
6/9 anonim válasza:
Örülj neki, nem elég, hogy vidéken gyakorlatilag a Fideszen kívül nem is léteznek pártok?
tudod mi a különbség az MSZMP meg a Fidesz között?
-Hogy utóbbinak kicsit kifakult a színe!
7/9 anonim válasza:
Én nem vagyok sem budapesti, sem fideszes, szóval, komolyan kérdezem: miből jutottál erre a következtetésre?
8/9 anonim válasza:
Aki rájuk szavaz mondja el legyen kedves, hogy nem zavarja mennyit lopnak, és mennyire magasról tojnak az oktatásra például?
Gyurcsányozás nem válasz, meg az sem, hogy megvéd a migránsoktól, mert egy kerítés remekül fog funkcionálni anélkül is hogy Mészáros Lőrinc kilopná az egész országot.
A kérdésre is válaszolva: Budapesten kihaló félben vannak, de még akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!