Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népességfogyás folytatódik...

Népességfogyás folytatódik Magyarországon?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 23. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10# sajnálom. :( 12 éve hagytam el a várost ahol laktam, nem tudtam. Utoljára 4 éve voltam otthon, én is kockaztattam, volna mit meselnem, a kapcsolatom 10 éve tönkre ment, gyerekeim itt vannak 4 éve :) de ez van ennek így kellet lennie.
2017. jún. 25. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:

szamoly zsolt nevű felhasználó válasza:

azért szóltam, nem bántásból mondom, itt havi 85 ezer a fizetés, egy albérlet 40-60 közt van, városi buszbérlet 7000 alatt nincs, tojás, 25-30 darabja (ez az olcsóbbik), kb 6 MILLIÓAN létminimum alatt élnének ha nem tolták volna odébb a kritériumokat így "csak" 4 millióan, mint látod 85 ezret viszel haza 50ezer az adó, de ha kórházba kerülsz vigyél magaddal gyógyszert, elemet a vérnyomásmérőbe, wc papírt és persze enni is mert amikor én befeküdtem tavaly lábműtéttel kaptam szó szerint: fél bögre színes vizet nem túlzok se tészta se zöldség se semmi nem volt benne, főfogásnak főzelék, 4-5 darab zöldbab, egy merőkanál híg lisztrántásos vízzel rajta 2 darab mócsing kenyeret nem adnak hozzá mert nincs, 8 nap alatt fogytam 80 kilóból 10 et, mikor kijöttem megkérdezték ismerőseim hogy úgy tudták lábműtéttel vagyok bent nem gondolták hogy végstádiumú rákos vagyok

sürgősségi: egy megyei baleseti osztályon van egy orvos ha 2 beteg jön lehet reménykedni amíg az egyiket ellátja a másik nem vérzik el

szerinted mért mennek el százezerszám az országból?

"az ország jobban teljesít"

2017. jún. 25. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Nem tudtam hogy ilyen dolgok vannak itthon. ::((

Majdnem olyan mintha én írtam volna, mert a lap tetején ott a .......

Szamoly Zsolt nevű felhasználó válasza:....peddig nem.

Máskor inkább írd oda hogy hányás szám pl: 8# kérlek. :)

Köszi.

Tudom hogy rossz otthon, ezért jöttem ki, a családommal.

2017. jún. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!