Vona miért nem népszerű mostanában?
Figyelt kérdés
Akárhol járok ezt hallom mindenkitől, hogy a Jobbik feladta az elveit és stb. és Vona megbolondult. Mi az oka? Mire értik ezt?2017. jún. 23. 08:51
11/13 A kérdező kommentje:
Én is utálom a Fideszt, de mégsem a Jobbikra szavazok majd és nem is az MSZP-re. Szerintem ebben tévedsz elég nagyot. A bizonytalanok között Botka meg százszor népszerűbb Vona Gábornál. Szerintem ez behozza az MSZP-t a 2. helyre 2018-ban. Meggyőződésem, hogy ígyis a Fidesz lesz az első és Vona rosszabb eredménnyel, mint 2014,,,,csak a 3. Jobbik vidéken ahol indult, lefelezte a támogatottságát (sok helyen a DK és LMP is megelőzte), 1-2 kivétellel, budapesti időközin meg el sem mertek indulni....Reálisan nézve,,közük a kormányzáshoz nem sok lesz, de még koalíciós kormányzáshoz sem.
2017. jún. 23. 09:48
12/13 anonim válasza:
Tisztázások miatt akkor leírom, hogy a Jobbik nem azért néppártosodik, mert több szavazót akarna magának. Pusztán azért pártosodik, mivel már évekkel ezelőtt elveszítette, jóval a néppártosodás előtt még a napi zsidózós korszakukban elveszítették elég sok szavazójukat. Nekik azért kell néppártosodniuk, hogy legalább azt a százalékot, mint amennyi most van hozni tudják. Vona sajnos túltolta a kretént és jó pár intézkedésével kiásta maga alatt a fát és most kapálózik.
13/13 anonim válasza:
A " régi jobbikosok" valóban csalódhattak benne, de ezzel alighanem számolt, amikor a " néppártosodást" választotta. Majd jövőre kiderül, hogy jól döntött-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!