Mennyire népszerű mostanában a totális depresszióról szóló történetszál?
Most arra gondolok hogy egy tényleg súlyos depresszió, pánikbetegség, stb áldozatának mindennapjairól szólna. A gondolatai, az ahogy menekül az álmaiba, ehhez hasonlók. Nem tudom hogy mennyire vonzza ez mostanában ez az embereket, de ezért van ez az oldal :)
Az én sztorimban pl az édesapa halála az ilyen töréspont és onnan kezdődően vannak a dolgok, de csak egy napját mutatja be a főszereplőnek.
Mármint hogy hetek óta gyászol, már rég benne van a gödörben, és egy ilyen napja.
Zölddel jutalmazom a normális válaszokat.
Az emberi psziché nem tud mit kezdeni az elmúlással,a közeli hozzátartozó halálával..
Annak feldolgozásához normál körülmények közt 365 napra van szükség.
A feldolgozás 5 fázison megy keresztül:1.tagadás,2.lelkizsibbadtság,3."miért halt meg"4.depresszív szakasz,5.hálás vagyok,hogy ő volt nekem.
Amennyiben valami megakasztja a gyászmunkát(másik haláleset,nagy betegség,trauma),az elhúzódik,néha kórossá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!