Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert tamogatja a magyar nep...

Miert tamogatja a magyar nep eleg nagy szazaleka a Gyurcsany altal vezerelt politikat?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 20:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Ha a narancsszínű szemellenzőt levennéd és tárgyilagosan átböngésznéd a mai jobb és a bal /már ilyen is van!/ gazdasági lapokat, némileg változna a véleményed.
2008. okt. 17. 20:45
 12/33 A kérdező kommentje:
tudod inen Ukrajnabol nezve siralmas egy latvany az osz magyar politika barmin keresztul is nezed es a gazdasagi lapjaidat felhasznalhatned egy bizonyos helyen
2008. okt. 17. 21:05
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
Igaz a mondás: a stílus maga az ember. Most már mindent értek. Ui: a gazdasági lapokat az interneten szoktam olvasgatni.
2008. okt. 18. 00:35
 14/33 anonim válasza:
68%
Ez az "egyik kutya, masik eb" velekedes megintcsak MSZP-s propaganda. Ok terjesztik, az agymosottak meg tovabbbofogik, es azt hiszik, a sajat velemenyuk.
2008. okt. 18. 03:19
 15/33 A kérdező kommentje:
a ferkod is egy szuper intelektualis egyen,mar csak a szavaibol is kiveheto(kur.. orszag,meg,hogy akinek nemtetszik elmehet,elkurtuk,stb.)magyar vagy te egyaltalan?A 80-as evekben amikor lehusztam 2evet a szovjet hadseregben es meg torve beszeltem az orosz nyelvet,volt egy orosz tisztem amlyik 56-ban magyarorszagra volt kivezenyelve es reszt vet (persze szovjet oldalon a harcokba)kepzeld tisztelt azer mert magyar vagyok,buszke voltam nepe
2008. okt. 18. 07:57
 16/33 A kérdező kommentje:
a ferkod is egy szuper intelektualis egyen,mar csak a szavaibol is kiveheto(kur.. orszag,meg,hogy akinek nemtetszik elmehet,elkurtuk,stb.)magyar vagy te egyaltalan?A 80-as evekben amikor lehusztam 2evet a szovjet hadseregben es meg torve beszeltem az orosz nyelvet,volt egy orosz tisztem amlyik 56-ban magyarorszagra volt kivezenyelve es reszt vet (persze szovjet oldalon a harcokba)kepzeld tisztelt azer mert magyar vagyok,buszke voltam nepemre,szeretnek ismet buszke lenni,de sajnos az olyan gondolkozasuak miat mindamijen te vagy nincs ra sok esejem.Elkene egy kicsit koltoznod ojan hejre ahol nem tomik a fejed a ferkod politikajaval,lehet hogy akor megtisztulna az agyad es radobbenel arra hogy sujed az orszag.Lenne egy szemelyes kerdesem:TE szerinted van meg egy olyan orszag amely letagadja sajat nemzetet?(a kettos alampolgarsagra gondolok)ne ersd fere,nem szeretnek magyarorszagon elni,habar messze nem az en hibam,hogy az elmult evszazad alat legalabb 5-szor kelet a lobogokat lefel huzigalnunk.Kepzeld olyan kossegben elek Ukrajnaba ahol a tobseg roman utana jon a magyar es az ukran es az orosz a kissebseg,a kert vegi szomszedom zsido es ezek mind megertik egymast.Olyan hazakakat epitenek az emberek es ugy elnek,hogy csak amulnal ha latned.Te ugy erzed hogy magyarorszag fejlodik,barmilyen szinten?Mitszolsz a roman,vagya szlovak fejlodeshez?a cseheket nem is emlitem.Mindenek elenere,hogy a nezeteink frontalisan kulombozok,koszonom a valaszaid,es szeretnem hogyha ervekel megtudnal gyozni a magad igazarol,es az hogy mi jelemzi egy ember jelemet vagy netan kulturajat egy net forumon,ne akard egy par mondat ertelmetol behatarolni.
2008. okt. 18. 08:43
 17/33 anonim ***** válasza:
38%
Már bocs, de ha te Ukrajnában élsz, mi közöd van a MAGYAR politikai élethez? Vagy a gazdasághoz? Ide fizeted az adódat? Hát nem, akkor meg fogd be!!!
2008. okt. 18. 16:53
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
Én nem járok választásra, mert 2 egymást ócsárló oldal közül kéne választani, és a családban mindig nagy viták alakulnak ki választások idején azok között, akik eljárnak, mert nem gondolkodnak egyformán, de mind csak a személyeket nézi, a többit nem, én ebből szeretnék kimaradni. A kis pártok úgyse jutnak be, mert nekik kicsi a támogatottságuk, pedig lehet, hogy nem lenne rossz, ha ők is kapnának esélyt. Jó, hát legközelebb választásokkor kinézem az egyik legkisebb pártot, amelyik indul, és arra fogok szavazni. Kíváncsi leszek, hányan követik a példámat, akik már unják, hogy csak annyiban különbözik 4-4 egymást követő időszak (a mostani kivételével), hogy mindig a másik oldal áll az élen. Én ezt nem a média meg egyéb népbutítás alapján tudom, hanem igenis követtem és követem az eseményeket, hoztak itt már mindkét oldalról nagyon rossz döntéseket, amibe a kisember gebed bele, és azon szférák dolgozói (nem vezetői!!!), akikre a legnagyobb szükség volna, de a tehetségek közülük, akik megtehetik, nem véletlenül mennek ki külföldre dolgozni és kamatoztatni a tudásukat, mert itt abból, amit ők kapnak, megélni nagyon nehéz.
2008. okt. 18. 23:53
 19/33 A kérdező kommentje:
kepzeld bunkokam(a fogdbe komentnek)egyszeruen csak azert erdekel a magyar politika mert magyar vagyok es meg inen is aszt szeretnem,hogy nagy legyen magyarorszag,nem pedig egy birkaagyu emberek altal tonkretetorszag,remelem feltudod fogni aval a csop eszedel,hogy magyarok nem csak magyarorszagon elnek.
2008. okt. 19. 09:11
 20/33 anonim ***** válasza:
26%
Élj itt, akkor majd beleszólhatsz!De addig kussolj, mert te nem vagy magyar!!!
2008. okt. 19. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!