Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekünk erdélyi magyaroknak...

Nekünk erdélyi magyaroknak Orbán miért engedi meg hogy szavazzunk? És a londoni magyarságnak miért tiltja meg?

Figyelt kérdés
Nem értem ebben a logikát hogy nekünk miért van közünk a magyarországi politikához ha a londoniaknak nincs?

2017. jún. 22. 08:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
A londoni magyarok is szavazhatnak a Nagykövetsègen...ès mihelyt bejelentik a külföldi letelepedèst màr levèlben is...
2017. jún. 22. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy megnehezíti, de tiltásról nem tudok.
2017. jún. 22. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem sem vagy erdélyi, hiába hazudozol. :D

Mellesleg nincs tiltva nekik sem, max. talán nehezítve, de ebben is úgy hazudsz mint az erdélyi mivoltodban. ;P

2017. jún. 22. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Már ne is haragudjatok de a fele sem a fidesz elől ment ki Londonkába.. Hanem az szocik által leamortizált helyzettől amit nem lehetett csak kb 2-3 év alatt nagyjából helyre hozni. Amúgy meg meg lehet nezni a (szerintem szoci) emigránsokat európában, magyarok de pocskondiázzák az országot és az embereket, ha én lennék hatalmon én is letojnám őket. Csókolom, jó reggelt, tessék kinyitni a szemeket.
2017. jún. 23. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

kedves 14 es

27 éve nincs szocializmus

11 éve fidesz vezetés van

16 év alatt több párt vezette az országot

ki a hibás? aki túlnyomó többségben kormányzott tejhatalommal (ov) vagy mindenki más?

2017. jún. 23. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
szerintem elszámoltad azt a 11 évet elég keményen, de második próbálkozásra sikerülni fog, én bízom benned.
2017. jún. 23. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem elszámoltad azt a 11 évet elég keményen, de második próbálkozásra sikerülni fog, én bízom benned."

tényleg ? mért is? nem baj ha még a saját országod rövidtávú történelmével sem vagy tisztába de ne hangoztasd, van aki még a végén komolyan veszi

látom matekot már nem tanítanak a suliba gondolom ezért nem megy

1 orbán kormány 1998. július 6.-2002. május 27. fidesz ov

2 orbán kormány 2010. május 29.-2014. június 6. fidesz ov

3 orbán kormány 2014. június 6.-napjainkig fidesz ov

4+4+3=? tanulj meg számolni nem fog ártani, lehet nem veszed majd be hogy a gazdasági hanyatlásnak -a jelölése

jelenleg+ ként van elkönyvelve de gondolom semmi köze hozzá annak a potom 14000 MILLIÁRD EURÓNAK

persze elfogadom a bocsánatkérést amit sosem fogsz elismerni hisz fiatal vagy különben tudnád kire mehettél szavazni, olyan rendszerben nőttél fel amikor ez az őrült vezette az országot így azt hiszed ez a normális

erről mindig a fanatikus hitlerjugend tagok ugranak be ők se tudták hogy a rendszer amiben élnek egy diktatúra hisz nem ismertek mást

ülj le kisfiam még meg kéne dolgoznod az egyesért

2017. jún. 23. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a romániai "magyarokat" meg tudja venni.
2021. febr. 4. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!