Nekünk erdélyi magyaroknak Orbán miért engedi meg hogy szavazzunk? És a londoni magyarságnak miért tiltja meg?
Szerintem sem vagy erdélyi, hiába hazudozol. :D
Mellesleg nincs tiltva nekik sem, max. talán nehezítve, de ebben is úgy hazudsz mint az erdélyi mivoltodban. ;P
kedves 14 es
27 éve nincs szocializmus
11 éve fidesz vezetés van
16 év alatt több párt vezette az országot
ki a hibás? aki túlnyomó többségben kormányzott tejhatalommal (ov) vagy mindenki más?
"szerintem elszámoltad azt a 11 évet elég keményen, de második próbálkozásra sikerülni fog, én bízom benned."
tényleg ? mért is? nem baj ha még a saját országod rövidtávú történelmével sem vagy tisztába de ne hangoztasd, van aki még a végén komolyan veszi
látom matekot már nem tanítanak a suliba gondolom ezért nem megy
1 orbán kormány 1998. július 6.-2002. május 27. fidesz ov
2 orbán kormány 2010. május 29.-2014. június 6. fidesz ov
3 orbán kormány 2014. június 6.-napjainkig fidesz ov
4+4+3=? tanulj meg számolni nem fog ártani, lehet nem veszed majd be hogy a gazdasági hanyatlásnak -a jelölése
jelenleg+ ként van elkönyvelve de gondolom semmi köze hozzá annak a potom 14000 MILLIÁRD EURÓNAK
persze elfogadom a bocsánatkérést amit sosem fogsz elismerni hisz fiatal vagy különben tudnád kire mehettél szavazni, olyan rendszerben nőttél fel amikor ez az őrült vezette az országot így azt hiszed ez a normális
erről mindig a fanatikus hitlerjugend tagok ugranak be ők se tudták hogy a rendszer amiben élnek egy diktatúra hisz nem ismertek mást
ülj le kisfiam még meg kéne dolgoznod az egyesért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!