Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hallottatok olyan hírt, hogy...

Hallottatok olyan hírt, hogy valamelyik milliárdos (gyurcsány, kóka, demján, csányi stb. ) egy forintot is felajánlott volna az árvízkárosultaknak? Vagy inkább töltik a homokzsákokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

miért, te ezt halottad?

[link]

[link]

szóval az, hogy te, vagy én nem halottuk, az azért nem sokat jelent.

2010. máj. 19. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Az otp 500, azaz 500 (ötszáz) millió forintot fog adni, Csányi javaslatára.

Amúgy meg, ezzel az ordenálé marxista megközelítéssel, hogy az a segítség legőszintébb formája, hogy ha effektive fizikailag dolgozol, hagyjunk már fel. Egy bankvezér mi a fenének menne ki a gátra?

2010. máj. 19. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
A kóka az életben nem lesz milliárdos...bocsánat, ha tévedek!
2010. máj. 19. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Se-se. Az, hogy az OTP ad x összeget, az nem a vezér zsebéből megy. Homokzsákot sem töltenek. Anno a cunami áldozatainak rengeteg felajánlás volt. Akkor Gyurcsány Ferenc saját pénzéből vett 2 db plédet, amit be is mutatott a médiának. Előző nap vettem pont olyat, 999 Ft/db áron. Ennyit a sok pénzeszsák nagylelkű adományairól. Viszont az sem kizárt, hogy anonym adnak pénzt.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az ország melyik állam(ok)tól kap majd anyagi segítséget?

2010. máj. 19. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem, és nem is szeretnék, megmondom, miért. Ha valaki szívből adományoz, akkor azt sohasem hozza nyilvánosságra! Ha a Gyurcsány, Kóka, stb. anonim adományt ad, akkor az tényleg adomány, nem pedig egy szimpla önreklám. Bár Gyurcsányról nem tudom elképzelni, hogy anonim módon kedves legyen...

Ez olyan, mint amikor Bajnai kijelentette, hogy Ő van oly jó, és kegyes, hogy jelképesen 1 ft-ért kormányozza az országot, szörnyen felháborodtam, mert ezzel gyakorlatilag ezt akarta mondani: Hehe...annyi pénzem van, hogy a ti kis adó forntjaitókból fizetett 750ezer semmi ahhoz képest, és különben is! Most aztán sikerült abba a pozícióba fúrnom magam, hogy még többet lophassak!

Vagy amikor Gyurcsány az egész elnöki fizetését minden hónapban egy árvaháznak adományozta(nem tudom pontosan, hogy az volt-e vagy gyermekrák alapítvány, de a lényeg ugyanaz), akkor is csak azt mondta magában ezzel: Jól van bikák, higgyétek csak el, hogy ezt merő kedvességből teszem...valójában persze azért teszem, hogy szeressetek, és ha azt mondom, ugorjatok a kútba, ti arról is azt higgyétek, hogy csak azért mondom, mert nektek akarok jót!

Így, ha ma azt mondaná Orbán Viktor, vagy Vona Gábor, vagy Mesterházy vagy akármelyik, hogy 100 milliót adományoz az árvízkárosultaknak, akkor megint felháborodok, amiért engem be akarnak hülyíteni.

Nem azt mondom, hogy ne adományozzanak, SŐT! Pont hogy nekik kéne, csak ezt NE HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA, mert akkor az már NEM ADOMÁNY!

2010. máj. 19. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A pénz az pénz marad..

Ha titokban, ha mindenki előtt..

2010. máj. 19. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem! Illetve a pénz, mint fizikai matéria igen, pénz marad, de a politikusok világában nagyon nem mindegy az, hogy milyen célzattal adják.
2010. máj. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!