Minden magyar fiatalnak 25 millió forintot adott az állam otthonteremtésre. Miért mennek mégis sokan el?
óha erről megint lecsúsztam
azért valamit tisztázzunk az állam nem ad semmit mivel semmije sincs
államkassza van amiben az adónk figyel
tehát ha befizetek pl 20 forint adót és 20 forintot kapok az államkasszából akkor sem adott semmit csak nem vette el
ha 20 forintot befizetek de 25 öt kapok akkor meg valaki csak 15 öt fog mivel "nincsből" nem lehet "vant" csinálni
am ez jóféle troll kérdés volt bár gyenge, régen még a trollok is jobbak voltak, parasztságból írtak ki hülyeségeket, de amióta a fidesz fizeti a jórészüket valahogy hiányzik valami, nem is tudom, talán a meggyőződést hiányolom belőlük
Lehet kérdező, hogy a kedves apukád valami fideszes nagykutya és megkapta a Párttól a 300 milliós illetékét, amiből 25 milliót a fiacskájának adott és bekábított téged azzal a szöveggel, hogy a Viktor bácsi küldi.
Nem erről van szó?
Nem azok mennek el, akik megkapták.
A 25 milla a családalapításhoz, otthonteremtésre jár megfelelő számú gyerek és munkaviszony esetén.
Pont azt célozza, hogy ne menjanek el a fiatalok.
Aki meg annyira akar, hadd menjen.
Jobb ha azok maradnak, akik komolyan gondolják.
nemá
valami reakciót megnéztem volna tőle
"A 25 milla a családalapításhoz, otthonteremtésre jár megfelelő számú gyerek és munkaviszony esetén. "
az sem "minden magyar fiatalnak" fejenként, hanem csládonként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!