Most akkor melyik az igazi arca Botkának? (mert hogy valakinek hazudik, az már kétségtelen)
Az egyik pillanatban még nagy demokrata, aki elmegy Brüsszelbe tarhálni és mindent megígér az ottani hatalmasoknak, hogy ilyen demokrata lesz. Aztán hazajön és itthon a népnek a szöges ellentétét mondja, hogy márpedig ide nem teheti be a lábát semmilyen migráns és Orbánnal karöltve mondja, hogy a kerítésnek állnia kell.
Csak én látom az ellentmondást?
Most akkor kinek hazudik Botka, a Brüsszeli demokratáknak hazudja hogy nagy demokrata és migránsbarát lesz, vagy a magyar népnek hazudja, hogy márpedig ide senki be nem teheti a lábát. Mindenkinek azt mondja, amit hallani akar.
Itt pedig már az itthoni kerítéspárti Botkát láthatjuk,aki teljesen egyetért a kerítéssel:
Ezeket maga Botka László nyilatkozta, nem én találtam ki.
S ez nem kormánymédia, hanem RTL klub és ATV
Érdekes, hogy Botka az Orbáni populizmust szidja, miközben ő maga populistább az Orbánnál is.
Szavazatfelvásárlásról szól az egész. A migránsellenes szoci tömegek szavazatára is szüksége van, de közben azért a Brüsszeli demokraták is pénzeljék.
Ugyanígy a nyugdíjasokat is fel akarja vásárolni a 13. havi őrültséggel. A szegény rétegeket meg a módosok ellen uszítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!