Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hányan fognak...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek hányan fognak jövőre a Jobbikra szavazni? Fő vagy %-ban.

Figyelt kérdés
Ismerem a közvéleménykutatási adatokat csak érdekelne hogy látjátok javulni fog jövőre többen szavaznak rájuk vagy nem.
2017. jún. 19. 05:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Még van majd' egy év a választásokig, addig sok minden történhet, de nem hiszem hogy érdemi változás lesz. A Jobbik eddig nem tudott olyat robbantani, ami megrengette volna a kormányt vagy ami megdobta volna a népszerűségüket.

A Fidesz simán többséget szerez, a Jobbik és az MSZP pedig nagyjából fej-fej mellett 15% körüli eredménnyel zár. A DK-nak lesz egy szabad szemmel látható tábora, a többi párt pedig majd próbál bejutni.

2017. jún. 19. 06:16
 2/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%
817568, ami 16,32% lesz.
2017. jún. 19. 07:44
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Én már elpártoltam tőlük,semmit nem tudnak felmutatni,biztos nem szavazok rájuk.
2017. jún. 19. 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azon fog múlni mit hoz a jövő év eleje. A Jobbik ha kicsit aktívabb lesz akkor hozhat még szavazókat magának. Szerintem kivárnak még egy kicsit, nem hiszem lenézendő a támogatottságuk és sokak csalódtak bennük, de ha eljön a nap lehet még is oda X-elnek...
2017. jún. 19. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

#3 mégis mit kellett volna felmutatniuk? Majdnem 2/3-os fidesz kormány van, és ami más ötlete azt leszavazzák élből.

15%-ra tippelek, s fidesz győzelemre. Ki van adva, hogy a BÁH utódszervezetének, hogy jövőre 1 millió külföldi magyart kell honosítania, innen fedezi a fidesz az itthon elvesztett szavazótáborát. Szal nem lesz csoda, folytatódni fog a lopás.

2017. jún. 19. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy az 1. Írta, még van 1 év addig történhet bármi. Az én X-emet is a jobbikra fogom tenni.
2017. jún. 19. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

még 2x megpróbálja addig bevezetni a viktátor a putyini torvényeit a Jobbik plakátkampánya miatt hogy megpróbálja elhallgattatni az ellenzéket és csak leesik pár embernek hogy a viktátor fejlődik és diktátor akar lenni

egy biztos bőven nem esélytelenek

környezetem tuti jobbikra szavaz, kicsit körbenézek itt is pl tegnap is volt olyan kérdés ki? kire? szavaz?

20 ból 8an jobbik, 2 fidesz, 1 mszp a maradék 10 meg vaccilált vagy kisebb pártra szavaz

érdekes módon én egy fidesz szavazót sem ismerek

szóval a statisztikát ne nagyon erőltessük

2017. jún. 19. 10:28
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
5-10%-a lesz, nem fog nyerni.
2017. jún. 19. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos nem elegen
2017. jún. 19. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:
A szavazókorú népesség kb 13%- max 800 ezer-1 millió szavazat. De inkább 800 ezer
2017. jún. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!