Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a kocsmapolitizálás...

Mi ez a kocsmapolitizálás amit a Jobbik folytat a parlamentben?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a fenyegetőzés és viselkedési forma úgy vélem inkább a kocsmába való semmint a parlamentbe,amit Zagyva György összezagyvált...

Úgy gondolom a Jobbiknak még van mit csiszolni a stilusán,mert ez elég kiábránditó volt!!"Majd a folyosón megbeszéljük.." Ez gyerekes!Fel kell nőni (Jobbikos)srácok...

2010. máj. 19. 01:07
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ezzel a felszólalással,csak annyi gond volt,hogy nem is erről folyt a vita és a stilusa is elég tahó volt! Mindent a maga idejében és stilusában kell közölni és akkor semmi probléma...,csak a jobbiknak ehez még fel kell nőni!
2010. máj. 19. 12:06
 32/39 anonim ***** válasza:
31%

"Annyit tennék hozzá, hogy minden bizonnyal közöttük is vannak szép számmal tanult emberek, csak azokat meg nem értem, hogy mit keresnek ott? Nem ciki nekik, hogy naponta leégetik őket a többiek a primitív viselkedésükkel?"

Japán az egyik legfejlettebb állam a világon, hacsak nem technikailag nem a legfejlettebb.

Ugyanakkor elmondható róla, hogy az ilyesfajta fejlettsége ellenére lassan ki fognak halni, mivel nem tudják rávenni a fiatal nemzettestet az olyan primitív, elmaradott, bigott tettre, mint az egészséges családalapítás.

Ezzel szemben rengeteg nemzet nagyon is jól szaporodik, és megjósolom, hogy ők fogják megörökölni Európát, Amerikát és Japán területét azoktól a nemzetektől, akik nem voltak képesek a legalapvetőbb feltételeit megteremteni a fennmaradásuknak.

Tehát lehet azt mondani, hogy a primitívség gyakran egészségesebb, mint a kultúrált fennkölt istenítése.

2010. máj. 19. 12:12
 33/39 anonim ***** válasza:

*hacsak nem technikailag a legfejlettebb.

*mint a kultúráltság fennkölt istenítése.

Elnézést kérek a helyesírásért, de éjszakás voltam és reggel értem haza. Aludtam, de még mindig fáradt vagyok egy kicsit.

2010. máj. 19. 12:15
 34/39 anonim ***** válasza:
52%
Ez hogy jött a hozzászólásomhoz, nem értem? Szóval a műveltebb Jobbikosok azért vannak abban a pártban, mert azok sok gyereket akarnak szülni?
2010. máj. 19. 12:16
 35/39 anonim ***** válasza:
46%

Nem, de nem is értem, hogy tulajdonképpen mit nem értesz az egészen.

Először is, az a gond, hogy te a műveltséget azzal hozod össze, hogy ülnek ott a parlamentben és nyugodtan, higgadtan, engedelmesen röhögcsélve meghallgatják egymást és jelentéktelen apróságokon vitatkoznak, de közben érdemi lépéseket nem hogy nem tesznek, de még a vitatémáik is olyanokból állnak, hogy nehogy megsértsenek bárkit is, aki hajlandó idejönni és bérrabszolgasorba taszítani minket.

Érted már? A tűz hiányzik, amivel kiállnának, és olyan dolgokat feszegetnének fel, amiket tettekre átváltva rendet lehetne tenni. De ehelyett meghúzzák magukat, nevetgélnek és jót szórakoznak, miközben 10 millió ember sorsa nyugszik a vállukon és értük tartoznak felelősséggel.

A gyerekszülés téma pedig úgy jön ide, hogy kiírtják a magyarokból a legalapvetőbb életösztönöket is. Ezeknek az életösztönöknek köszönhető ugyanis, hogy a magyarság egyesített erővel kiállna magáért, másrészt biztosítaná a legalapvetőbb reprodukcióját is a nemzetnek.

2010. máj. 19. 12:32
 36/39 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom azt nem adta le a hír tv hogy az egyik fideszes képviselő lehülyézte Zagyvát és ezért vágott vissza...De hát az igazságról miért is beszélnének?Kérdező mielőtt támadsz valakit, az okokat vizsgáld már meg!...
2010. máj. 19. 12:55
 37/39 A kérdező kommentje:
Ezt ,hogy "lehülyézte" gondolom a kuruc irta,mi....
2010. máj. 19. 12:59
 38/39 anonim ***** válasza:
50%

12:32

"meghallgatják egymást és jelentéktelen apróságokon vitatkoznak"

Akinek a kocsmai stílus imponál, és menőcsávós verekedést akar látni a parlamentben, annak a közigazgatás, a gazdaság vagy a rendészet valóban "apróságok". Mint mondtam, a jobbikosokat mindig dühíteni fogja a parlament, mert ott a primitív jobbikosok számára felfoghatatlan dolgokról beszélnek a gyűlölt "politikusok", hogy rohadjanakmegmindegyszálig, ahelyett, hogy e'mennének kapá'nyi, csak lopják a napot, pfheő.

"de közben érdemi lépéseket nem hogy nem tesznek"

Igen, érdemi lépéseket csak és kizárólag a Jobbik tesz.

6 napja működik az új parlament. A Fidesz intézkedései eddig: a háromdobás-törvény és a tanárverések kivédésére szolgáló törvényszigorítás; a családi pótlék iskolábajáráshoz kötése.

A Jobbik akciói eddig: egy mellény mutogatása és a Trianon-emléknap követelése.

Egy nyomorult emléknap és egy nyomorult mellény. A Mellénypárt hazamentő akciói.

"A tűz hiányzik, amivel kiállnának"

Egy parlamenti képviselő feladata a jogalkotás. Nem tüzeskedni kell, hanem törvényeket hozni.

"De ehelyett meghúzzák magukat, nevetgélnek és jót szórakoznak"

Olvastad már valaha az országgyűlés üléseinek jegyzőkönyveit? Mind fent van a neten 90-ig visszamenőleg? Vagy még sohasem láttál ilyesmit? Tehát azt sem tudod, mit csinál a parlament? Szegény, buta, sötét proli.

2010. máj. 19. 19:15
 39/39 anonim ***** válasza:

12.06:Azt a házelnök döntheti el,hogy hülyeség,vagy sem,sőt megvonhatja a szót is tőle...nem az ilyen nethuszárok,mint te...

Nem is értem,miért is szavaztatok afideszre(demokratákra)ha halványlila gőzötök nincs róla?Nektek egy anarhista párt felene meg,akkor lehüly.ézhetitek,likvidálnathátok azt akinek más a véleménye....

2010. máj. 20. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!