Mi ez a kocsmapolitizálás amit a Jobbik folytat a parlamentben?
Ez a fenyegetőzés és viselkedési forma úgy vélem inkább a kocsmába való semmint a parlamentbe,amit Zagyva György összezagyvált...
Úgy gondolom a Jobbiknak még van mit csiszolni a stilusán,mert ez elég kiábránditó volt!!"Majd a folyosón megbeszéljük.." Ez gyerekes!Fel kell nőni (Jobbikos)srácok...
10.56:egyetértek!
Indítsuk kezdeményezést,hogy hívják vissza azt a fideszes képviselőt,aki beszólt!
Sztem meg örüljön a Jobbik,hogy egyáltalán,ott ülhetnek a Parlamentben...!Kicsit úgy tünik,mintha ők akarnák irányitani az országot,nem tudom mire ilyen nagy az arcuk?Zagyavának eleve az egész felszólalása egy agressziv stilusban hangzott el,és a végén még fenyeget is...
Normális hangnemmel sokkal többet el tudna érni,mint igy
mert ezzel azt éri el,hogy a jobbikot egy idő után levegőnek fogják nézni,és a Fidesz juszt se fogja,azt csinálni amit a Jobbik beterjeszt pl. egy törvényjavaslatot!
"Hogy jön az abortusz a témához? Ne OFF-olj, menj át másik oldalra, ha erről akarsz írni!"
Jól van akkor, morogj továbbra is azon, hogy az egyik jobbikos képviselő gorombáskodott, és hagyd figyelmen kívül azt, hogy tömegmészárlás folyik a magyarok között.
Egyébként pont úgy jön a témához, hogy azok gyilkoltatják le a magyar magzatokat a saját anyjukkal, akik a fejedbe verik azt a baromságot, hogy ilyen jelentéktelen ügyekkel kell foglalkoznod, mint ez a parlamenti incidens.
A válaszokból is jól látható, hogy valakiknek éppen ez imponál. Szerintük ha valaki nem a számukra jól ismert kocsmai hőbörgést adja elő, az "nyáladzó semmittevés". Ez az, mutasd meg a nagyképű nadrágos embereknek! A primitív prolik pártja a Jobbik, akik nem értenek semmit abból, hogy milyen munka folyik a parlamentben.
A másik példa az, hogy amikor Morvai bekerült az EP-be, és elkezdett hisztizni az egyetlen témájáról (szemkilövés), akkor sok jobbikos azt mondogatta, hogy végre csinál valaki valamit az EP-ben. Az, hogy az egyik magyar EP-képviselő pl. 150-szer szólalt fel az előző ciklusban, és több tucat módosító indítványt nyújtott be, ez az információ a kurucinfóból tájékozódó jobbikosokhoz egyszerűen nem jut el.
A csürhének kocsmai show kell, nekik minden más "semmittevés". Bele kell nyugodni, hogy a bunkóknak is joguk van parlamenti képviselethez. Most itt a bunkók pártja, a Jobbik.
"Most itt a bunkók pártja, a Jobbik."
Szivemből szóltál!:)
ma 11:49-es!
Én is így gondolom, rázzunk kezet virtuálisan!
Annyit tennék hozzá, hogy minden bizonnyal közöttük is vannak szép számmal tanult emberek, csak azokat meg nem értem, hogy mit keresnek ott? Nem ciki nekik, hogy naponta leégetik őket a többiek a primitív viselkedésükkel?
Nem én tehetek róla, hogy egyeseknél az őszinte felszólalás a bunkóságot jelenti.
Mint már említettem, nektek teljesen mindegy, hogy Magyarországot mennyire szipolyozzák ki, milyen mély sebeket ejtenek rajta, ti akkor is annak fogtok behódolni, aki mézes-mázasabban vigyorog.
Szerintem ez csak titeket minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!