Miért van az, hogy vidéken mindenféle tanulatlan ember állást kap ha erősen fideszes?
Majdnem igaz, csak a "vidéken" szót hagyd el. Magyarországon ma ez a norma. A diktatúra gy működik, nem tudtad?
Tévedsz, ilyen állapot nem volt a (nem létező) kommunizmusban. Akkor az intézmények vezetői döntő többségükben szakértők voltak. Az általad említett fajtát nem állami vezetőnek, hanem párttitkárnak hívták.
És ez az állapot pontosan addig tart, míg a tömeg hagyja. Egy perccel se tovább, és egy perccel se rövidebb ideig.
Ugyan ezt gondolom én is. Diplomás több nyelvet beszélő emberek munka nélkül, a hivatalban iskola nélkül több éve ott dolgozó a szakterületét érintő jogszabályokat mégsem ismerő emberek "dolgoznak" a hivatalokban.
Nem tudom hová fajult ez a világ vagy ilyen is volt, de megdöbbentő, ha jó helyre születtél, van rokon stb. stb..., akkor felesleges tanulni úgy is jó munkahelyed lesz, ha tanulsz és szegény sorból jöttél rokoni kapcsolatok nélkül mehetsz a gyárba, de nem kell ebbe belenyugodni, irány külföld szerintem ott is jobban lehet boldogulni, ha kitartó vagy.Képzési rendszer, elől léptetések.
Itt nem akarok mondani nevet, de egy szabolcsi kis város 10.000 fős lakossággal és többször a tv-ben szereplő olajsikkasztó és Eu-s támogatásokat eltüntető polgármesterrel, hasonló a helyzet, csak itt az óvodai munkát is polgár mester szeretői végzik, mint a prostik úgy vannak felöltözve és facebookon is olyan képet posztolnak ki magukról kis szoknyában feltett lábbal, valahogy szerintem egy ilyen helyen dolgozó nő legyen feddhetetlen és példa értékű,ne rakjon ki ilyen képeket a munkahelyén, mintha valami sexbárban a helyi kínálatot képviselné.
Ez az ország nagyon gáz sok marha mindenütt semmihez nem értenek, nem is tudom mi lesz itt, de már jó pár éve ez a tendencia, de látni is, hogy milyen jól áll az országunk csak így tovább kedves komák rokonok.Még annyit kívánok, hogy ha műtétetek lesz, akkor egy rokon orvos műtsön meg, aki nem tud annyit, és csak fel lett véve mert hát ismi, de nem igazán vágja dolgokat:*D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!