tudod van a hanyatló nyugat ahova kalandvágyból menekül pár százezer honfitársunk
no ott ilyen demokrácia nevezetű dolog van
tudom nem ismerős a szitu de képzeld ott nem minidiktátorok dirigálnak
nem szeretik ezek a hanyatló demokratikus országok ha minden jött-ment csak úgy bevágódik tehát nem árulnak letelepedési kötvényt annak aki azt gondolja van rá pénze
vannak ilyen biztonsági szabályok és az ujjlenyomat a legegyszerűbben ellenőrizhető egyéni azonosítójegyed
a fénykép max tájékozódás jellegű mert a párom még hosszú hajjal 20kgval több a személyi képén és én is alig ismerem fel rajta
no ezért kell ujjlenyomat
11. Miért kell mindenbe politikát keverni.
Azért kell, hogy egyértelműen ellenőrizni lehessen.
Na itt azért ne tévedjünk el ! Az ellenőrzés csak a -bármelyik ország - kis dolgozó rabszolgáira vonatkozik. Ide tartoznak a gyengébb milliárdosok is.
A "kiber" korszakban viszont nincs lehetetlen.
És arra sem alkalmas, hogy minden álatmolesztálót felfedjen,lefüleljen.
Ez csak és kizárólag ellened,ellenünk-"normális" - emberek ellen van.
Szépen,fogyaszthatóan, biztonsági okokba csomagolva.
Vannak olyan országok, ahol a személyi igazolványba is kell legalább a hüvelykujjad lenyomata.
Biztonsági okokból.
Sokféle téves dolgot írtak az előttem hozzászólok.
Útlevél mindig, a középkorban is, csak másképp hívák.
A biztonságos útlevél mindenki érdeke, kivéve a gazembereket.
Egyfelöl ne lehessen hamisítani, másfelől egyértelműen meg lehessen állapítani, hogy kié.
A mostani új útlevelek biztonsági okokból biometrikus azonosítást (is) alkalmaznak. Ezt egy chip tartalmazza az útlevél fedelében és a határellenőrzésnél kiolvasható. Az USA-ban valóban ellenőrzik is minden egyes belépésnél és Európa is erre tart. Az ukránok ezzel a feltétellel kaptak vízum mentességet az EU-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!