A Jobbikot Soros támogatja?
Múltkor még Oroszország támogatta, hogy bomlassza az EU-t. Azelőtt az MszP támogatta, hogy bomlassza a Fideszt. Azelőtt Irán is támogatta. Azelőtt meg a Fidesz hozta létre testvérpártnak.
Szegény Vona nem is sejti, hogy mindenki őket pénzeli.
És te erről honnan értesültél?
A Fidesztől? :D
Nekik mániájuk Soros!
A napokban kaptam egy gusztustalan, provokatív, moslék szórólapot a "Fidesz Jugendtől", hogy Vona Simicska bábja, Botka pedig Soros bábja...
Széttéptem és már landolt is a kukába!
Nem szabad bedőlni mindannak, amit a Fidesz mond!
Egyetlen szavát sem szabad hinni, amit mond a kormány, akármennyire is próbálja "igaznak" mutatni!
A ferdítés, provokáció, hazugság, uszítás, mások ellen való lázítás, mocskolódá, önfényezés, egoizmus a Fidesz hülyesége!
Ezt tanuld meg örökre, kérdező!
"elég nehéz úgy tisztán látni,hogy nem kapok sehonnan hiteles információt erről"
Na itt sem fogsz erről hiteles információt kapni. A tisztánlátás érdekében tájékozódj, járj nyitott szemmel, légy kritikus és ne vegyél be mindent mérlegelés nélkül, amit mondanak. Most itt mélyenhatóbb kérdésekre gondoltam, nem arra, hogy ki támogatja a Jobbikot...ez egyáltalán nem fontos a jövőd szempontjából.
dehogy támogatja
nézd meg a fideszt, a fele soros pénzén tanult
a viktátor is büszkén nyilatkozta nem is oly rég hogy soros gyuribácsinak köszönheti a tanulmányait
soros ösztöndíjjal tanult meg amire nem volt pénze gyuribácsi adott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!