Hogy tetszik hogy egy másik politikus trágár szóval illette Zagyva Gyulát? Erre mondta hogy majd kint megbeszéljük
"Most nem azért,de én semmi csúnya szót nem hallottam a Fidesz részéről,persze lehet velem van a baj,hogy csak 13-szor hallgattam meg max hangerőn......"
tudod egy 30 méterre lévő beszólást nemigen lehet hallani egy mikroporton át.. és a kamera se mutatta.
" Ja,de a jobbikos képviselők mind-mind hallották,de csak ők,senki más"
hogy hallhattuuk volna ha nincs bekapcsolva a mikorofon
a kint megbeszéljük végét
is milyen halkan lehet hallani mer elvette a mikrofont
de ő hallhatta mikor ott élt 2 m tőle
ne fárassz már
ÉS SZAVAZZÁK MEG VÉGRE A TRIANON EMLÉKNAPOT!
Zagyva nem csak a nevében zagyva, baromi idegesitő ember
a mondás szerint ki mint vet úgy arat.
Zagyva Gy. Gyula megkeresésünkre elmondta, hogy nem azért "szólt be", hogy majd a folyosón megbeszélik, mert figyelmeztették őket, hogy eltértek a napirendtől, mint ahogy ez sugallja a fidesz-közeli HírTV.
Azért kértem szót, mert elfogadhatatlannak és felháborítónak tartottam, amit a fideszes képviselők műveltek a Trianoni vitanap és az emlékülés felvetése kapcsán, azok a képviselők, akik egyébként álságosan úgy tesznek mintha érdekelné őket az elszakított területeken élő testvéreink sorsa, és amikor érkezik egy ilyen felvetés -ami egyébként nekik semmiféle-, kockázatot nem jelentene akkor olyan elképesztően irritáló módon viselkednek, hogy amennyiben azt a saját szavazóik látnák, hát valószínű bottal kergetnék ki őket az ülésteremből - mondta el megkeresésünkre Zagyva.
Arra a kérdésünkre, hogy akkor miért hangzott el, a "ezt majd a folyosón megbeszéljük" mondat, Gyula elárulta, hogy egyszerűen lehülyézte őt az egyik fideszes képviselő. Ezt nem fenyegetésnek szánta, mint ahogy állítja a HírTV és a MandinerTV, amiért majd megteszi a szükséges lépéseket a HVIM vezére. Hamisít és félretájékoztat a HírTV - szögezte le Gyula.
Szerintem teljesen korrekt volt maga a felszólalás és az is, ahogy lerendezte ezt az ügyet.
Gyula hiteles személyiség, nem a megszokott gerinctelen, aljadék politikusi vonalat képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!