Brüsszel fordítva ül a lovon?
Mi a véleményed erről?
Orbán szerint a nép ezt gondolja, erre következtetett a nemzeti konzultációból. Neked mi a véleményed?
Ha van kedved szavazz is, tényleg forditva ül-e brüsszel a lovon!
Leírtam az egyik kérdésnél, de bemásolom ide is a válaszom.
https://www.youtube.com/watch?v=TYzwUxcGBGE
3:14-nél érdemes nézni milyen is a drága jó Viktorunk. Vigyorog, nem vesz komolyan semmit, lenézi a másikat, cinikus, a mellette ülő másik balfas*zal együtt. 4:14-nél oda se figyel, csak bólógat Semjénnel. A fejét fel se emeli a másikra, hol a szemkontaktus, a tisztelet a másik iránt? Na ez a mai magyar miniszterelnök, csak gratulálni lehet hozzá... Holott cáfolni nem lehet, amit mond Vona, minden szava igaz...
Úgy hogy erős és büszke heleytt egy szó is elég: Szégyen...
Továbbá érdemes végignézni a bal alsó sarokban ülő Fideszes Úrnak az arcát is... máskor összevissza grimaszol, most arca se rebben. Ja, valóban érdekes.
Inkább 10 Jobbikos, mint akár 1 Fideszes. Nem Brüsszellel van a baj, hanem a cinikus szégyellnivaló miniszterelnökkel.
brüsszel még mindig egy város
de ha a kormánypárt gyűlöletpropagandájára gondolsz akkor érdemes megnézni a csúnya EU-s parlamenti felvételeket amikor a viktátor hebeg habog mikor megemlítik hogy ő hitlerés putyin keveréke
most is jön putyin megnézni a viktátor megcsinálta e a házit mert ha nem záratta be a ceut orosz példára akkor ejnye bejnye lesz
ma 20:06
A választóknak ez kell, ezt szeretik...
Mindegy, mennyire kétsznű, m0slékszájú álkeresztény, korrupt, cinkus, hazug, pökhendi, csaló, szabadságjarcos, hitvány fér3g, neki tapsikolnak!
ma 20:13
Tudom, látom én is. De az ilyen emberekre se lehet mit mondani...
TUDTA?
Brüsszel Belgium fővárosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!