Ha migránsokat, migránsgyanús elemeket látok, akkor a rendőrségnek kell szólni?
Vagy a bevándorlási hivatalnak?
Itt grillezünk a folyóparton és a jó pár méterre határozottan nem idevaló alakokat látok és gyanúsan viselkednek.
Az előbb egy ember ezekhez és angolul kérdőre vonta őket, hogy másnak a bérelt helyén vannak.
"Ha egy muszlimot disznóhúsos kolbásszal kínálsz, te vagy tiszteletlen, nem ők."
Abból kellene tudnom, hogy ő muszlim, hogy hápogónyelven beszél? Vagy a bőrszíne alapján, vagy mi? És miért kellene nekem muszlimoknak való kaját tartanom otthon, ha én disznóhúst fogyasztok?
" És miért kellene nekem muszlimoknak való kaját tartanom otthon, ha én disznóhúst fogyasztok?"
Senki nem mondta hogy kell. De ha már adsz neki valamit, akkor tiszteld meg azzal hogy olyannal kínálod, amit meg is fog enni. Egy indiait is hiába kínálnál marhaburgerrel!
"Senki nem mondta hogy kell. De ha már adsz neki valamit, akkor tiszteld meg azzal hogy olyannal kínálod, amit meg is fog enni. Egy indiait is hiába kínálnál marhaburgerrel!"
A muzulmánoknak az is sértés, ha nő a sofőr, vagy "lengén" öltözködik. Aki valóban menekült, az nem követelőzik, hogy nem halal vagy micsoda a kaja, vagy hogy a nők hogy öltözködnek, hanem elfogadják a kaját és megeszik, és nem tesznek egyéb megjegyezéseket. És másik, a világ 80%-a pöcegödör, nem lehet őket Észak-Amerikába, Európába, Délkelet / Kelet-Ázsiába és Ausztráliába költöztetni, helyben oldják meg még az irreálisan sokan levő háborúsak is a gondjaik, komplett Afrika és a Közel-Kelet, mert a híradások csak Szíriáról szólnak, örökös tűzfészkek nagy népességgel.
"Max. ha tartózkodási engedély nélkül van az országban, de ha valaki azt meg tudja ítélni külső alapján, akkor az jelentkezzen azonnal Nobel-díjra"
Pont az is a dolga a rendőrnek, hogy a gyanús külsejű idegeneket igazoltassa. Ha tudja magát igazolni egyáltalán.
# 14
Igen, csak mintha a kérdező már azt bűnnek tekintené, hogy migránsok sétálgatnak egy folyóparton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!