Mit szóltok, hogy már a 444-es liberálisok is megvilágosodtak, és kimondták az igazságot?
Mindig is mondtam, hogy a 444 a 100-as IQ felettieknek való, és biztos vagyok benne, hogy ezért nem olvassa az ország fele.
Sajnos 100-as IQ alatt csak a fingós szarós poénok és a 888 van.
"Mindig is mondtam, hogy a 444 a 100-as IQ felettieknek való"
Ezt nyilván az olvasóik nem tudják, mert ha megnézed a hozzászólásokat, kb 99%-ban agyhalott mind. A súlyosabbik fajtából...
# 7
Aki erre a cikkre igazságként hivatkozik, az maga a troll. Vagy csak simán elgurult a gyógyszere.
# 9
Csak szemezgettem pár dolgot a cikkből, ezek annyira látványosan trollkodások, hogy nem tudom, egy értelmes gondolkodó ember hogy titulálhatja őket igaznak.
"A Kommunista kiáltvány alapján létrejött Brüsszel"
"azon mesterkednek, hogy minél gyorsabban ideszállítsák és betelepítsék közénk az idegeneket"
"civilek és embercsempészek együtt szervezkednek azon, hogy migránsok millióit szállíttassák Európába, meggyengítve ezzel a nemzeti kormányokat"
"Mindezt tilos kimondani"
"a liberalizmus elől menekülő nyugatiak"
"a kínaiak derűsebb emberek"
"Ma a magyar gazdaság nő a legjobban az EU-ban"
"Barack Obama Gyurcsány Ferenc kottájából játszik"
Persze tudom, hogy ezeknek van egy hátterük, a kormány és a kormánypárti sajtó rendszeresen tolja ezeket a baromságokat, de attól még nem lesznek igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!