Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2018 Orbán, Botka, Vona?

2018 Orbán, Botka, Vona?

Figyelt kérdés
Melyiket választod?

2017. jún. 9. 12:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

#8: "azért mert az egykulcsos adó óta sokkal több pénzünk van nagyon magas jövedelem mellett."

Gratulálok, a pénztárcád fontosabb mint az országod! Ahol tombol a korrupció és állami földeket adnak el! Arról nem beszélve hogyan zsigerelnek a világrekord ÁFA-val és egyébbel...

2017. jún. 9. 17:39
 22/23 anonim ***** válasza:
ma 17:39 Lehet de mi akkor is jobban élünk tőle ezért szavaznék Orbánra. Ha kiszámolnád, hogy amikor közelít az egy millióhoz a havi fizetés, mennyi most a nettója és mennyi lenne többkulcsos adóval megértenéd. Amúgy vannak sokan akik pont a pénztárcájuk miatt szavaznának másra ugyanúgy mint én a Fideszre csak ők a másik oldalon vannak de nincs különbség.
2017. jún. 9. 21:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a havi egymilliódhoz! Csak megsúgom: Kelet-Magyarországon örül az ember ha a tizedét keresi... és nem azért mert nem tanult.

Tudom, hogy mindenki először magát nézi, de azért havi egymilliónál lehet el kéne gondolkozni, hogy üsse kő ha többet adózok, elvégre megtehetem...

2017. jún. 10. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!