Szoftverfejlesztőként fájó szívvel ugyan, de a Fideszre kell szavaznom, az egykulcs miatt?
Annak ellenére, hogy ilyen rossz kormánya talán még sosem volt Magyarországnak. Nem kormányoznak hanem lopnak és hülyéskednek. Stadionokat építettek, hitelt vettek fel az oroszoktól, gazdasági együttműködést írtak alá az oroszokkal és a kínaiakkal, amikor mi Európához tartozunk. A kormány közeli érdekeltség miatt megemelkedtek az ingatlanárak és az építőipar, értelmetlen családi támogatások, amiket csak a gazdagok tudnak igénybe venni. Mutyikorrupciót vezettek be, pénztáros lőrinc már az egész országot felvásárolta, vidéket elszegényítette. Az ország pénzért értelmetlen plakátokra, gyűlöletkampányra, népszavazásra, nemzeti konzultációkra és TV-s reklámokra költötte, amiket egyetlen fia migráns sem akart soha ide jönni. Erről jut eszembe, hogy a médiát is kegyetlenül felvásárolta. stb.
Tehát el lehet mondani, hogy ilyen rossz kormányunk még sosem volt. De viszont mind a Jobbik, mind az MSZP többkulcsos adórendszert hirdet, amit rendkívül igazságtalannak érzek. Miért kellene többet adóznom, azért mert piacképes szakmát tanultam amit megfizetnek? Egyedül a Fidesz az ami garantálja az egykulcsot. Ezért minden szarság ellenére, fájó szívvel, a Fidesz-re kell majd leadni a voksom?
Jól értem? Az én adómat emeljük még magasabbra, az ÁFÁ-t meg csökkentsük le, így a feketén dolgozó jómunkásemberek, meg az adócsaló vállalkozók mégkevesebbet raknak a közösbe, az állam pénze ugyanannyi marad, én meg beledöglök.
Remek terv, igazán remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!