Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoftverfejlesztőként fájó...

Szoftverfejlesztőként fájó szívvel ugyan, de a Fideszre kell szavaznom, az egykulcs miatt?

Figyelt kérdés

Annak ellenére, hogy ilyen rossz kormánya talán még sosem volt Magyarországnak. Nem kormányoznak hanem lopnak és hülyéskednek. Stadionokat építettek, hitelt vettek fel az oroszoktól, gazdasági együttműködést írtak alá az oroszokkal és a kínaiakkal, amikor mi Európához tartozunk. A kormány közeli érdekeltség miatt megemelkedtek az ingatlanárak és az építőipar, értelmetlen családi támogatások, amiket csak a gazdagok tudnak igénybe venni. Mutyikorrupciót vezettek be, pénztáros lőrinc már az egész országot felvásárolta, vidéket elszegényítette. Az ország pénzért értelmetlen plakátokra, gyűlöletkampányra, népszavazásra, nemzeti konzultációkra és TV-s reklámokra költötte, amiket egyetlen fia migráns sem akart soha ide jönni. Erről jut eszembe, hogy a médiát is kegyetlenül felvásárolta. stb.

Tehát el lehet mondani, hogy ilyen rossz kormányunk még sosem volt. De viszont mind a Jobbik, mind az MSZP többkulcsos adórendszert hirdet, amit rendkívül igazságtalannak érzek. Miért kellene többet adóznom, azért mert piacképes szakmát tanultam amit megfizetnek? Egyedül a Fidesz az ami garantálja az egykulcsot. Ezért minden szarság ellenére, fájó szívvel, a Fidesz-re kell majd leadni a voksom?

2017. jún. 8. 16:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
27%
Vicces ám, mikor már a ballibek is azon dilemmáznak, ragaszkodjunk-e a pár éve megszokott kiszámítható életünkhöz, a lassacskán javuló életszínvonalhoz, vagy engedjünk az orbánfóbiánknak, és térjünk vissza az azt megelőző posványba. Nehéz lehet. :)
2017. jún. 8. 20:09
 22/31 anonim ***** válasza:
13%

Ha rövidtávban gondolkodsz,akkor igen.

Hosszútávon az egész társadalom nagyot fog bukni a fidesszel.

Amint elzárják az uniós pénzcsapot akkor lesz majd vicces a helyzet...

2017. jún. 8. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
9%

"megszokott kiszámítható életünkhöz, a lassacskán javuló életszínvonalhoz,"

Én ez után a 7-8 év után a 2010 előtti posványra szavazok! Valami probléma?

2017. jún. 8. 20:17
 24/31 anonim ***** válasza:
20%
Probléma? Nekem? Nem én állok nehéz döntés előtt.
2017. jún. 8. 20:30
 25/31 anonim ***** válasza:
8%

"Nem én állok nehéz döntés előtt."

Én sem. Elég könnyű volt eldöntenem.

2017. jún. 8. 20:36
 26/31 anonim ***** válasza:
28%
Mindenképp tiszteletre méltó, ha valaki kitart az elvei mellett, még ha beledöglik is.
2017. jún. 8. 20:42
 27/31 anonim ***** válasza:
# 20 Házasodj meg és csinálj gyorsan három gyereket, akkor mindjárt jóval kevesebbet fogsz fizetni.
2017. jún. 8. 21:40
 28/31 anonim ***** válasza:
25%

"Legutóbb is Szijjártó Péter balatoni nyaralójához vezető zsákutcát újították fel az állam pénzéből. Az ilyen felújításokhoz, inkább el se vegyék az adót, megtartanám magamnak, hasznosabb lenne."

most képzel ek hogy nem ez a rablóbanda marad még a végén értelmes dologra költenék

te és a kollegáid tartjátok el az országot?

ha te ennyire érzéketlen vagy hogy a mélyszegénység megfelel azt hiszem nincs mit kérdezni tőled, de örülök hogy spóroltál 30 forintot és nem zavar az a párszázezer éhező nyomorgó akiket agyonnyom az adó

tudod nem mindegy hogy az egy millióból adózol 100000 et vagy a 100000 ből adózol 10000 et

2017. jún. 8. 22:14
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
Bizony, mennyivel jobban járnál, ha ő az 1 millióból 400ezret adózna, te meg a 100ezerből csak 17ezret.
2017. jún. 8. 22:39
 30/31 anonim ***** válasza:
94%

Nyugat-Európában is milyen rettenetes lehet az élet, hogy mindenhol többkulcsos adó van...

Jajj-jajj, szegénykéim. :(

2017. jún. 9. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!