Hogy lehet, hogy állítólag ebben az országban nem lehet megélni, mi mégis rendszeresen járunk külföldre pihenni?
Borsodiak vagyunk, diploma nélkül, mindketten alkalmazottak.
Párok a Boschban dolgozik, én meg klímaszerelő vagyok.
30 évesek se vagyunk és önerő nélkül már saját lakásunk is van.
Leírtam mennyit keresünk, ki lehet számolni.
Eleve direkt mostani albérlet árat írtam, holott kevesebb volt pár éve, de még így is látni, hogy lehet félretenni.
Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy nem élhetetlen az ország.
Az emberek azok.
Nem írtad le, ne menekülj a válasz elől.
Szóval hány éven keresztül kellett és mennyit félretenni havonta a mennyibe is kerülő évi külföldi nyaralásokra és a lakásra ami mennyibe is került?
Ejnye, de szeretnél valahogy elslisszanni a kínos kérdés elől mikor beborul a hazugságvár.
Milyen hazugság?
Havi közel 400 ezer szerinted nem elég erre?:D
Havi 30 ezret félraksz nyaralásra, máris van 360-ad egy évre.
30 ezer a repjegy oda-vissza, 60 ezerből szállás, a maradék 270 ezerből meg nehogy már ne jöjjön ki 5 nap.:D
Ne mondd már meg nekem mennyit kereshetek.
A jó szakmunkást kifizetik mindenhol.
Én feladom, csak toljátok a hülyeséget.
,,A jó szakmunkást kifizetik mindenhol."
Annyira jól megfizetik, hogy az összes jó szakmunkás megy ki külfödre, mivel itthon sehol se akarják normálisan megfizetni. Főleg Borsodban. Tudom mi a helyzet a megyében, itt élek születésemtől fogva. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező minősített hegesztők keresnek nettó 180 körül. Továbbra is hiteltelenül hangzik a nettó 250 ezres fizetésed klímaszerelőként. Meg azt se írod azért annyi a fizetése párodnak a Boschba, mert 12 órázik. Egyből nem hangzik olyan jól a fizetés (ismerősöm most akar menni a Boschba 12 órás műszakra, így tudom akkor kap valaki annyit, mint a párod, ha 12 órázik). Lehet egy külsősnek, egy győrinek, szombathelyinek hihetően hangzik a történeted a fizetésedről/fizetéseitekről, de egy borsodi egyből tudja, hogy kamuzol, mivel tisztában van a valós bérezésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!