Van még olyan ember ebben az országban, aki a fideszre szavazna?
Áprilisban majd az emberek a pénztárcájukba néznek, aztán megnézik a választékot...
Aztán elballagnak szavazni, és behúzzák az x-et a Fideszre...
Ugyanis a régieknek már nem hisz senki, az újak meg Soros csikkzsebéből kandikálnak kifelé...
Az világos, hogy a magyar ellenzék csak külföldi segítséggel tudja kiütni a Fideszt...
A külföldi barátaink meg tőrölmetszett liberalisták, és tudják, hogy az üzlet az üzlet, és keményen meg fogják kérni az árát a segítségnek.
IMF vissza, a közműárak meg újra "piaci" szintre, a családtámogatás (micsoda ósdi ötlet) megszűnik, és felváltva kell melegfelvonolulásra meg migránssimogatásra járni, asszonyaink meg kibővíthetik ruhatárukat a burkával...
Ez van...
Na, ki fog a Fideszre szavazni ?
2/3
A baloldal kívágta a fát maga alól és sóval beszantotta.
A Jobbik azt se tudja, fiú -e vagy lány, olyan gendered definiálom.
A mikropártok egy-egy Pesti szubkultúra képviselői.
Marad az lmp, aminek nem tiszta a programja, de mivel geopolitikát meg globális környezeti kérdéseket, illetve vilaggazdaságot tanultam egyetemen, ezért a Paks ellenes huzasukkal nálam leírták magukat.
A mostaniak nagy előnye, hogy kiszámíthatóak, már megszerzése magukat.
Nekem ha nincs ló, jó a Fidesz is.
Látom kivezényelték a bérkommentelőket a GYK-ra. Mennyi az órabér?
Nagyon könnyen vágjátok a csórók fejéhez hogy "el lehet menni senki sem fog sírni utánad", több mint egy millió ember már meg is tette. Fiatal munkaerő többségében. Az én tágabb családi körömben is van olyan aki Angliában dolgozik, és jól teszi. Az idősek nagyon jó hogy a 10000 Ft-ért cserébe jövőre is megválasztják ezt a zsivány bandát, csak abba nem nagyon gondoltak bele hogy lassan minden munkaképes korú ember vagy külföldre menekült vagy mélyszegénységben tengődik, így nem nagyon lesz aki a nyugdíjukat fizesse. És az SZTK-ba is fölösleges lesz menniük, mert ellátást sem fognak kapni. Ez pedig mind orbánnak és bagázsának köszönhető, akik teljesen tönkretették, szétlopták és egymás ellen fordították ezt az országot. Én egészen biztosan nem szavaznék soha a fideszre. Jövőre tök mindegy ki, akiknek legtöbb esélyük lesz megszorítani őket, arra teszem az X-et. Hogy ez az MSZP, a Jobbik, a Momentum, az LMP vagy a Kisgazdapárt lesz az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!