Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még olyan ember ebben az...

Van még olyan ember ebben az országban, aki a fideszre szavazna?

Figyelt kérdés
5 millió szegény ember él az országban, több mint 1 millióan vannak kint külföldön. Óriási a munkaerőhiány, még közép-európai mércével nézve is nevetségesen alacsonyak a fizetések és ezért a kicsi pénzért még hajlandóak vagyunk a belünket is kidolgozni, akár túlórákkal is !!! Rengeteg a hajléktalan, csak Szegeden 10 ezren vannak egy 170 ezres városban ! Az egészségügy, az oktatás a romokban hever, de stadionok épülnek feleslegesen, hogy 3-0-ra égjünk a ruszkik és a portugálok ellen és egy amatőr Ferröert nem tudunk megverni ! Szégyen ez az ország !!!

2017. jún. 6. 21:55
1 2 3 4 5
 21/42 szenes43 ***** válasza:
90%
Mondjuk én bárkire szavazok csak a Fideszre nem,de legyen ez az én problémám. Aki 7 év után úgy érzi hogy benne él a mindennapokban és csak a Fidesz a nyerő hát lelke rajta. Nem kell itt szám háborúzni hiszen azzal senkinek nem lesz több. Józanul gondolkozni kell például azon hogy a kormány élén lévő embrió egy napot sem dolgozott. Vannak egy páran még fontos beosztásban,szép öltönyben akik életükben csak vigyorogtak meg lökték a szöveget amivel a létük szükségességét indokolták.
2017. jún. 15. 17:51
 22/42 A kérdező kommentje:
5 millió szegény ember : Akinek a jövedelme nem éri el vagy nem haladja meg a havi nettó 100 ezer forintot,illetve egy családban az egy főre jutó jövedelem nem érné el vagy nem haladja meg a havi nettó 100 ezer forintot az szegénynek számít.
2017. jún. 26. 20:52
 23/42 anonim ***** válasza:
60%
Hagyjuk már ezt a szegénységet tippelhetünk csak mivel a KSH nem méri mondhatunk 5 millió szegényt hatot hetet négyet stb.... NEM FOGJUK SOHASEM MEGTUDNI ! Mivel a KSH úgy döntött,hogy nem méri tovább. Lehet,hogy 1 millióan vannak kint külföldön lehet,hogy 2-3 millió lehet,hogy több ki tudna nem tudhatjuk. Abban egyet értünk,hogy a fizetések alacsonyak. Egyet értek,hogy az ország romokban van abban,hogy oktatás egészségügy nulla. Ja és a fideszre még egyszer nem szavaznék aki rájuk szavaz az elmebajos .
2017. jún. 26. 21:25
 24/42 anonim ***** válasza:
75%
Hatalmas bajok vannak Budapest és Pest,Győr megye kivételéven mindenhol az ingatlanjaid nem érnek semmit sem sajnos. Vidéken baromi olcsón kapsz házat Budapesten meg egy panel ára vidéken 2-3 családi ház árát éri. Albérletek az egekben vannak Pesten. Bajok vannak itt az országban. Az átlag ember lemondhat a saját lakásról házról. Bajos az egész ország.
2017. jún. 26. 21:28
 25/42 anonim ***** válasza:
71%
Én azt nem értem, hogy miért van még mindig ez a rengeteg fideszfan. A szemeteket is ki kell, hogy lopják, hogy észrevegyétek, mekkora bűnöző egy banda ez? Hahó, már az sem érdekli őket, ha bárki látja, hogy lopnak és ti még mindig nekik drukkoltok??
2017. jún. 26. 22:51
 26/42 anonim ***** válasza:
64%
Ez a "lopik, hö" nem érv hanem demagógia. Ezért használja minden párt az ilyen tömör üzeneteket, mert az egyszerű embereket ilyenekkel lehet megfogni.
2017. jún. 27. 12:23
 27/42 anonim ***** válasza:
84%
Sőt a kereskedelmi reklámok is ilyeneket használnak.
2017. jún. 27. 12:24
 28/42 anonim ***** válasza:
35%

Áprilisban majd az emberek a pénztárcájukba néznek, aztán megnézik a választékot...

Aztán elballagnak szavazni, és behúzzák az x-et a Fideszre...

Ugyanis a régieknek már nem hisz senki, az újak meg Soros csikkzsebéből kandikálnak kifelé...

Az világos, hogy a magyar ellenzék csak külföldi segítséggel tudja kiütni a Fideszt...

A külföldi barátaink meg tőrölmetszett liberalisták, és tudják, hogy az üzlet az üzlet, és keményen meg fogják kérni az árát a segítségnek.

IMF vissza, a közműárak meg újra "piaci" szintre, a családtámogatás (micsoda ósdi ötlet) megszűnik, és felváltva kell melegfelvonolulásra meg migránssimogatásra járni, asszonyaink meg kibővíthetik ruhatárukat a burkával...

Ez van...

Na, ki fog a Fideszre szavazni ?

2/3

2017. jún. 27. 19:39
 29/42 anonim ***** válasza:
33%

A baloldal kívágta a fát maga alól és sóval beszantotta.

A Jobbik azt se tudja, fiú -e vagy lány, olyan gendered definiálom.

A mikropártok egy-egy Pesti szubkultúra képviselői.

Marad az lmp, aminek nem tiszta a programja, de mivel geopolitikát meg globális környezeti kérdéseket, illetve vilaggazdaságot tanultam egyetemen, ezért a Paks ellenes huzasukkal nálam leírták magukat.

A mostaniak nagy előnye, hogy kiszámíthatóak, már megszerzése magukat.

Nekem ha nincs ló, jó a Fidesz is.

2017. okt. 20. 14:12
 30/42 anonim ***** válasza:
86%

Látom kivezényelték a bérkommentelőket a GYK-ra. Mennyi az órabér?

Nagyon könnyen vágjátok a csórók fejéhez hogy "el lehet menni senki sem fog sírni utánad", több mint egy millió ember már meg is tette. Fiatal munkaerő többségében. Az én tágabb családi körömben is van olyan aki Angliában dolgozik, és jól teszi. Az idősek nagyon jó hogy a 10000 Ft-ért cserébe jövőre is megválasztják ezt a zsivány bandát, csak abba nem nagyon gondoltak bele hogy lassan minden munkaképes korú ember vagy külföldre menekült vagy mélyszegénységben tengődik, így nem nagyon lesz aki a nyugdíjukat fizesse. És az SZTK-ba is fölösleges lesz menniük, mert ellátást sem fognak kapni. Ez pedig mind orbánnak és bagázsának köszönhető, akik teljesen tönkretették, szétlopták és egymás ellen fordították ezt az országot. Én egészen biztosan nem szavaznék soha a fideszre. Jövőre tök mindegy ki, akiknek legtöbb esélyük lesz megszorítani őket, arra teszem az X-et. Hogy ez az MSZP, a Jobbik, a Momentum, az LMP vagy a Kisgazdapárt lesz az nem érdekel.

2017. okt. 20. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!