Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vajna Tímea fánkboltja...

Ha Vajna Tímea fánkboltja folyamatosan veszteséges, akkor hogyan lehetséges hogy új kék Lamborghivel járkál?

Figyelt kérdés
Pár napja tele van a net Timi kék Lambojával amivel Pesten dönget. Hogyan engedheti meg magának, ha a fánkboltja veszteséget termel hosszú ideje? Teljesen ellentmondásos.

2017. jún. 5. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
MI FIZETJÜK NEKI! Igen, te és én meg a többi bírka....
2017. jún. 5. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Azért azt hozzá kell tenni, hogy bármilyen ehhez hasonló vállakozás az első években veszteséges! Hiszen a befektetett pénzt vissza kell hoznia! Pl egy étterem is több éves működés után lesz jövedelmező, miután a befektetett pénzt kitermelte! Csak ezt nem írják le, a sok birka meg nem ért hozzá, csak annyit lát, hogy veszteséges, és lehet röhögni.

Egyébként így van, Timinek nem ebből van autója. De egyébként nem értem miért kell szidni. Ha neki jó így, legyen. Timi nélkül és Timivel is ugyanannyi pénze lenne vajnának. Timi csak egyszerűen ezt az életet választotta. Mindenki önmaga dönt arról, hogyan szeretne élni. Ő így döntött. Ennyi.

2017. jún. 6. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem ez a kérdés, de annyira jót derültem anno a gyk-n írták páran milyen fánkokat lehet Timcsinél kapni:

"

-lekváros-közpénzes

-mutyis-vaníliás

-csokis-koncessziós

-diós-felcsútis

-túrós-kisvasutas "

Jó étvágyat magyarok .....:DDDDDDD

2017. jún. 8. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Az olyan közpénzből van kérdező, ami már elvesztette közpénz jellegét
2017. jún. 8. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt valóban gazdag, de honnan tudod nem bérelte az autót! Lehet kibérelte 1 hétre és ki élte vele magát, az ilyen emberek nem vesznek meg egy ilyen autót holmi kocsikázás miatt.
2017. jún. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!