Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon miért nem Brüsszelben...

Vajon miért nem Brüsszelben gyilkolnak ezek a terroristák, miért Londonban? É

Figyelt kérdés

És miért nem EP képviselőket támadnak meg, akik imádják őket? Vagy éppen a Soros-haver Junckert?

Nagyon a magyar kormány migránsokat kizáró politikája alá játszanak.

2017. jún. 4. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, úgy megmosták az agyad az állíccsukmegbrüsszelt kampánnyal, hogy szerintem gőzöd sincs, hogy mi az a Brüsszel, és hogy hol van, de ez fel se tűnik neked.

Kíváncsian várom a megfejtésed! :)

2017. jún. 4. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az "Állítsuk meg Brüsszelt!" kampány ment az agyadra, vagy valami tudatmódosító váltotta ki ezt belőled?
2017. jún. 5. 01:26
 13/19 anonim ***** válasza:

"Fulladjon meg a Soros, aki azért akar 1 millió terroristát Európába hozni, hogy utána ezek ellátásához hatalmas (és drága) kölcsönöket adjon?"

Ezt maga Soros mondta, vagy hol hallottad ezt?

Mert piszkosul nem igaz, amit írtál!

2017. jún. 6. 16:10
 14/19 anonim ***** válasza:

"Fulladjon meg a Soros, aki azért akar 1 millió terroristát Európába hozni, hogy utána ezek ellátásához hatalmas (és drága) kölcsönöket adjon?"

Kölcsönöket?! Érdekes, én csak AJÁNDÉK pénzről tudok.

De biztos ő csinálta a természeti katasztrófákat, hogy aztán pénzt adhasson, ő szarta szét az egészségügyet, hogy pénzt adhasson, az oktatást is, hogy pénzt adhasson (nem csak az "agymosoda CEU" által, ő csinálja a korrupciót is, hogy...

De érted, nem kölcsönbe, hanem ajándékba. Biztos kifejted majd hogy hogy is van ez, mert biztos van ám ebben logika, csak én vagyok hülye hozzá!

2017. jún. 7. 06:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Egy üzletember, spekuláns nem jótékonysági intézmény! Nem fogja a saját anyagi érdekei ellenére szétszórni a vagyonát. Ezek azt hiszik, a halálba is magukkal viszik a vagyonukat. Harácsoló gazemberek, Mészáros és hasonlók piti bűnözők ezekhez képest. Ha valahol pénzt oszt, azt búsássn vissz is akarja kapni.
2017. jún. 7. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:

"Mészáros és hasonlók piti bűnözők ezekhez képest.“

Nézzétek már, hogy védi Mészárost és bűnbandáját, akik súlyos ezermilliárdokkal játszanak és elherdálják a hasznosabb, értelmesebb célokra fordított Uniós pénzt!

2017. jún. 7. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes válaszolni neki. Vagy egy troll, vagy annyira agymosott, hogy gondolkodni már nem is képes.

https://www.youtube.com/watch?v=YBosVmOOdxU

2017. jún. 8. 08:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agymosott, de majdnem megölte a barátnőmet Manchesterben az a muszlim állat, aki BŐGTE AZ ALLAHOT! Elegem van az összesből, takarofjanak haza,a teve farka mögé,oda valók.
2017. jún. 9. 11:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Aha.
2017. jún. 10. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!