Ha Magyarország teljes lakosságából csupán 1,7millióan töltötték ki az ívet ás küldték vissza, ez Orbán szerint miért "történelmi siker"?
Sosem tudom megérteni, mivel a tavalyi nemzeti konzultációt a 9 millióból 3 millióan küldték vissza, a kormány szerint ez 98%...
Nem értem, hogy ez miért lenne "siker".
Nem igazán értem.
Ijesztő még a gondolat is, hogy vannak ebben az országban olyan buta emberek, akik hajlandóak az ilyen szinten irányított kérdésekre választ adni.
Elkeserítő, az angol már megy, ideje elkezdeni a német nyelvet is! :/
(Egy végzős mérnök hallgató)
Ez az a aktegória, pontosabban arra az értelmi szinte tervezett cucc mint mikor volt valami közmunkás képzés vagy mi, aztán a felnőtt embereknek napocskát meg felhőt kellett rajzolniuk és ilyesmik.
Nos ez a kérdőív azért ilyen, hogy bárki fel tudja fogni mit akarnak :D
"Elkeserítő, az angol már megy, ideje elkezdeni a német nyelvet is! :/
(Egy végzős mérnök hallgató)"
Ez most mégis h jön ide?
"le is váltottuk a baloldalt, ami rombolta az oktatást"
Még ekkora egy barmot,már bocsánat.
Ki vezette be a tandíjat? A Fityisz,és nem pár ezer forintot hanem súlyos százezereket kell fizetni,annak aki tanulni akar.
Ha szín ötös akkor sem biztos hogy felveszik az embert államilag támogatott képzésre és ne gyere nekem most a büfé és ruhatáros bölcsészképzéseiddel mert nem arról beszélek.
A Fityiszről nem az jut eszembe hogy segítené a felsőoktatást,hanem épp ellenkezőleg,rombolja tudatosan,hogy minél kevesebb jól képzett,kiművelt egyének kerülnek ki.
De a szakképzéseken sem rózsásabb a helyzet.
A hegesztő tanfolyamokról kikerült emberek többsége még hegesztőpisztolyt sem fogott a kezébe,ellenben az iskolák felmarkolják a súlyos,sokszor 100-200 ezer feletti képzési díj árát.
Dolgozni azt nem tudnak,de látták hogy a mester milyen szép varratot húz.
Így nem tudnak külföldre menni melózni,legfeljebb mosogatónak,tehát akkor be kell állni közmunkásnak,vagy gyári droidnak.
"Sosem tudom megérteni, mivel a tavalyi nemzeti konzultációt a 9 millióból 3 millióan küldték vissza, a kormány szerint ez 98%... "
Hát igen, az oktatással bajok vannak, az a fránya funkcionális analfabetizmus...
3 millió ember akart véleményt nyilvánítani egy népszavazáson ami kivételesen nagy szám.
Ennek a 3 milliónak a 98%-a egy véleményen volt.
Az 1,7 milliós részvétel szintén nagyon magas mert a népszavazási kezdeményezéseknél gyakran a 200 000-t sem érik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!