Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország teljes lakossá...

Ha Magyarország teljes lakosságából csupán 1,7millióan töltötték ki az ívet ás küldték vissza, ez Orbán szerint miért "történelmi siker"?

Figyelt kérdés

Sosem tudom megérteni, mivel a tavalyi nemzeti konzultációt a 9 millióból 3 millióan küldték vissza, a kormány szerint ez 98%...

Nem értem, hogy ez miért lenne "siker".

Nem igazán értem.

2017. jún. 2. 22:21
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
59%

Ijesztő még a gondolat is, hogy vannak ebben az országban olyan buta emberek, akik hajlandóak az ilyen szinten irányított kérdésekre választ adni.

Elkeserítő, az angol már megy, ideje elkezdeni a német nyelvet is! :/

(Egy végzős mérnök hallgató)

2017. jún. 3. 01:22
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez az a aktegória, pontosabban arra az értelmi szinte tervezett cucc mint mikor volt valami közmunkás képzés vagy mi, aztán a felnőtt embereknek napocskát meg felhőt kellett rajzolniuk és ilyesmik.

Nos ez a kérdőív azért ilyen, hogy bárki fel tudja fogni mit akarnak :D

2017. jún. 3. 01:28
 23/29 anonim ***** válasza:
31%

"Elkeserítő, az angol már megy, ideje elkezdeni a német nyelvet is! :/

(Egy végzős mérnök hallgató)"

Ez most mégis h jön ide?

2017. jún. 3. 02:26
 24/29 anonim ***** válasza:
41%
Bővül a lehetőségek tárháza, merre lehet menni. :D Sajna én csak oroszul és franciául tudok, azok annyira nem hasznosak. :D
2017. jún. 3. 02:28
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

"le is váltottuk a baloldalt, ami rombolta az oktatást"

Még ekkora egy barmot,már bocsánat.

Ki vezette be a tandíjat? A Fityisz,és nem pár ezer forintot hanem súlyos százezereket kell fizetni,annak aki tanulni akar.

Ha szín ötös akkor sem biztos hogy felveszik az embert államilag támogatott képzésre és ne gyere nekem most a büfé és ruhatáros bölcsészképzéseiddel mert nem arról beszélek.

A Fityiszről nem az jut eszembe hogy segítené a felsőoktatást,hanem épp ellenkezőleg,rombolja tudatosan,hogy minél kevesebb jól képzett,kiművelt egyének kerülnek ki.

De a szakképzéseken sem rózsásabb a helyzet.

A hegesztő tanfolyamokról kikerült emberek többsége még hegesztőpisztolyt sem fogott a kezébe,ellenben az iskolák felmarkolják a súlyos,sokszor 100-200 ezer feletti képzési díj árát.

Dolgozni azt nem tudnak,de látták hogy a mester milyen szép varratot húz.

Így nem tudnak külföldre menni melózni,legfeljebb mosogatónak,tehát akkor be kell állni közmunkásnak,vagy gyári droidnak.

2017. jún. 3. 09:30
 26/29 anonim ***** válasza:
32%

"Sosem tudom megérteni, mivel a tavalyi nemzeti konzultációt a 9 millióból 3 millióan küldték vissza, a kormány szerint ez 98%... "

Hát igen, az oktatással bajok vannak, az a fránya funkcionális analfabetizmus...

3 millió ember akart véleményt nyilvánítani egy népszavazáson ami kivételesen nagy szám.

Ennek a 3 milliónak a 98%-a egy véleményen volt.

Az 1,7 milliós részvétel szintén nagyon magas mert a népszavazási kezdeményezéseknél gyakran a 200 000-t sem érik el.

2017. jún. 3. 13:03
 27/29 anonim válasza:
34%
21-es vagyok! Bővítem a menekülési útvonalak számát, mert ilyen közélettel és lehetőségekkel egyre kevésbé vonzó gondolat számomra az itthon maradás.
2017. jún. 5. 03:00
 28/29 anonim ***** válasza:
Abban az 1,7 millióban benne vannak az olyanok is, mint én. Sokan azzal teszteltük az internetes Nemzeti Konzultáció komolyságát, hogy kamu nevekkel és nem létező e-mail címekkel küldtük vissza. Én kb. 10-szer, és sehol sem ixeltem be az Orbánnak tetsző választ, de tudtam, hogy nem is nézi meg senki.
2017. jún. 5. 23:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Erre áldoztad a szabadidőd? :(
2017. jún. 5. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!