Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország teljes lakossá...

Ha Magyarország teljes lakosságából csupán 1,7millióan töltötték ki az ívet ás küldték vissza, ez Orbán szerint miért "történelmi siker"?

Figyelt kérdés

Sosem tudom megérteni, mivel a tavalyi nemzeti konzultációt a 9 millióból 3 millióan küldték vissza, a kormány szerint ez 98%...

Nem értem, hogy ez miért lenne "siker".

Nem igazán értem.

2017. jún. 2. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
42%

Ez rengeteg ember 4

Nézd meg, hogy az emberek alig fioghatók politikai dolgokra. Szavazni az utca végébe is alig mennek el, hatalmas reklám közepette. A kormány hatalmas ellenszélben van : EU, ellenzék, Sorors támadja. Csoda hogy ilyen sokan kitőltötték !

2017. jún. 2. 23:10
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
#2: Ja, hogy te azt hiszed, hogy kikérték a nép véleményét?
2017. jún. 2. 23:25
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Kezdjük ott, hogy csak azok kaptak akik betöltötték a 18-at, szóval mindjárt nem a 10 misiből kell nézni a mennyiséget. Nem tudom mennyi lehet most a 18 év fölötti az országban, de számoljunk 75%-al, tehát 7 és fél millio ember.

Ebből elvileg közel kétmilló visszaküldte, jóformán minden harmadik ember.... hát ez elég erős mese. Főleg ha azt veszem, hogy egy háztartásba akár ment több papír is az ott élő 18 felettiek számának megfelelően... Nálunk is 4 darab ment gyujtósnak, és szerintem arányaiban nem vagyunk vele egyedül. Arról nem beszélve, hogy aki nem fideszes az valószínűleg direkt nem küldi vissza, tehát azért megint leesik egy jó adag ember.

2017. jún. 2. 23:26
 14/29 A kérdező kommentje:

#24%

Te semmi mást nem tudsz írni, csak hogy "baloldal, baloldal, baloldal"...

Mást nem tudnál mondani?

Iszonyat unalmas vagy már!

2017. jún. 2. 23:26
 15/29 anonim ***** válasza:
37%
#12: "A kormány hatalmas ellenszélben van..." Na ja, " nyomják Krahácsot!".
2017. jún. 2. 23:31
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted miért 24%? Mindenkit lepontoznak, de a trollokat azrt feltűnően jobban.
2017. jún. 2. 23:32
 17/29 anonim ***** válasza:
56%

Tegyük fel, hogy abból az 1,7 millióból, 500ezerbe random f.aszságokat írtak,akkor az már csak 1,2millió nem???

Azokat a levelket, amibe hülyeséget írtak gondolom nem vonták ki belőle.

2017. jún. 2. 23:58
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
Nem votl ez emgint több mint egy gigantikus papírpazalás. Na meg persze ami elment erre pénz abból biztosan ment pár zsebbe is pár forint..
2017. jún. 3. 00:03
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
Az is lehet, hogy nem is küldték vissza annyian..........
2017. jún. 3. 00:04
 20/29 A kérdező kommentje:

A 24%-os semmire kellő kivételével MINDENKI ÉRTELMES válaszát köszönöm!

Várom a további kommenteket!

2017. jún. 3. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!