Felcsút egy pénznyelő? - A felcsúti U17-sek megverték a világ legjobb csapatának, a Bayern Münchennek az utánpótlását, amiből olyan játékosok jöttek ki, mint Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger, Phillip Lahm, vagy akár Thomas Müller.
"Nemtudom miről beszélsz,utsó de én már csomó korházban voltam, Körmend,Szombathely stb. és sehol sem láttam omladozó falakat,patkányokat vagy ételhiányt.."
A ország legnagyobb gyermek(!)kórházáról pár szó: a műtétre váró gyerek mellé az anya nem kap ágyat, alhat a kicsi ágyon a gyerekkel, amin nem fér el, vagy széken. Néhányéves gyerekedet nem fogod otthagyni egyedül...
Ugyanitt a rendelőnél a mosdó: uniszex wc, kettőből az egyik zárva (valószinűleg nem működik), a másikban "csak" kiégett a villany, állítólag napok óta, és szóltak már...
Ja. Végülis nem omladozik egyik kórház sem. Talán. De ha kérsz egy időpontot például egy MR vizsgálatra, az nálatok mennyi idő? 1 hónap? 2? Úgy általában mennyi időre kapsz időpontot szakorvoshoz? Általában hetekben mérhető, sokszor hónapokban. Végülis nem omaldozik, a patkányok sem négylábúak. Tehát úgy gondolod, hogy minden rendben van? Az is, hogy egy kisebb faluban a fociöltöző omladozik? Hát az, hogy egy NBII-es csapat pályáján ugyan van fűték, mégis elmaradt a hóesés után a meccs, mert a fűtés használatára már nincs fűtés? A másik, "csókos" csapat meg milliárdokat kap utánpótlásképzésre, csak a saját csapata sem alkalmazza a "felépített" tehetségeket? Ez így rendben van? Sokmilliárdokért építünk teljesen fölösleges befogadószámú stadionokat, míg másik csapat kénytelen 100km-re játszani a "hazai" mérkőzést, mert az amúgy fideszes vezetésű városban egy nyamvadt tetőt nem tudnak kisírni legalább a minimális megfelelésre? Ez így rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!