Trabant 601 s Limousine felújítása? Tudom hogy pénznyelő de mindenképpen ezt akarom?
Tényleg nagyon egyszerű -mondhatni primitív- szerkezet, de egy teljes felújítás azért embert és pénztárcát próbáló feladat. Ha van benned egy kis készség az autószerelő, karosszérialakatos, fényező, villamosságszerelő, és egyéb szakmákhoz, akkor fogj bele.
Jótanács:
Legelőször csinálj egy alapos költségvetést és egy időtervet! (milyen munkák várhatóak, mennyi ideig tart, mennyibe kerülnek, miket kell megvásárolni, stb,)
EL FOGSZ BORZADNI!!! :)
Ha 9 év állás után, ennyi idő alatt kész lettél a felújítással, akkor nincs mit kérdezned.
/az első kérdésed óta nyolc nap telt el/ :)
Az én Trabim 3 évig állt, mielőtt újra használatba vettem, megtankoltam, 3-4 indítózás után már ment is a ringdiring :D
A baj csak az volt, hogy a fék úgy, ahogy volt, megszűnt létezni, egy kézifékes földutas próba után meg már csak az egyik henger járt.
Így összesen 90-et sikerült rákölteni (a teljes fékrendszert nem tudtam kicserélni, muszáj volt szerelőhöz vinni), tehát kezdhetsz elborzadni :D
Bármi tanácsot szeretnél, szívesen segítek privátban, nyugodtan kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!