Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabant 601 s Limousine...

Lee12 kérdése:

Trabant 601 s Limousine felújítása? Tudom hogy pénznyelő de mindenképpen ezt akarom?

Figyelt kérdés
9 évig volt garázsban használaton kívül így sok munka lesz vele. Valaki tudna segíteni benne akinek írhatok privát üzenetet a felmerülő problémák miatt?
2015. máj. 2. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Hát ne haragudj meg,de egy trabant annyira egyszerű autó mint egy faék.....szóval ha ezzel nem boldogulsz,akkor mindegy is!
2015. máj. 2. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább a Trabant-Wartburg klub fórumán érdeklődj. Meg ott elég valószínű, hogy mások is leírták már tapasztalataikat a saját kis felújítós munkálataikról.
2015. máj. 3. 10:05
 3/6 veterán vas ***** válasza:

Tényleg nagyon egyszerű -mondhatni primitív- szerkezet, de egy teljes felújítás azért embert és pénztárcát próbáló feladat. Ha van benned egy kis készség az autószerelő, karosszérialakatos, fényező, villamosságszerelő, és egyéb szakmákhoz, akkor fogj bele.

Jótanács:

Legelőször csinálj egy alapos költségvetést és egy időtervet! (milyen munkák várhatóak, mennyi ideig tart, mennyibe kerülnek, miket kell megvásárolni, stb,)

EL FOGSZ BORZADNI!!! :)

2015. máj. 3. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
A régi üzemanyagot elég ha kiszívom és lecserélem vagy a tankkal kell még valamit kezdeni? A többi dolgot már elég szépen megcsináltam
2015. máj. 10. 17:28
 5/6 veterán vas ***** válasza:

Ha 9 év állás után, ennyi idő alatt kész lettél a felújítással, akkor nincs mit kérdezned.

/az első kérdésed óta nyolc nap telt el/ :)

2015. máj. 10. 21:27
 6/6 anonim válasza:

Az én Trabim 3 évig állt, mielőtt újra használatba vettem, megtankoltam, 3-4 indítózás után már ment is a ringdiring :D

A baj csak az volt, hogy a fék úgy, ahogy volt, megszűnt létezni, egy kézifékes földutas próba után meg már csak az egyik henger járt.

Így összesen 90-et sikerült rákölteni (a teljes fékrendszert nem tudtam kicserélni, muszáj volt szerelőhöz vinni), tehát kezdhetsz elborzadni :D

Bármi tanácsot szeretnél, szívesen segítek privátban, nyugodtan kérdezz.

2015. júl. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!