Erről pont az jutott eszembe,mikor nem is olyan túl régen halom hó esett a Dunántúlon,aztán szóltak az osztrákok,ha gondoljuk,akkor átjönnek és kicsit rendbe vágják a fő utainkat. :)
Isten hozott. Ma végre rájöttél, hogy Ausztria fejlettebb ország hazánkhoz képest.
Volt idő, mikor még nagyobb volt a kontraszt.
2017. jún. 2. 15:57
4/27 anonim válasza:
Ausztria a világ egyik leggazdagabb országa. Nem meglepő ezek után, hogy nagynak tűnik a különbség (bár az sem mindegy, hogy Magyarország melyik részét hasonlítjuk össze vele).
2017. jún. 2. 16:09
5/27 anonim válasza:
Jól látod a helyzetet. Ég és föld különbség van a két ország között, amikor először jártam Ausztriában, úgy néztem mint borjú az új kapura, tátott szájjal, hogy milyen szép és fejlett. Egyik pillanatban még minden romhalmaz, utána átért a busz a határon akkor meg már minden szép, fejlett, csili-vili, mintha Csodaországba érkeztem volna. Hatalmas döbbenet volt, ez az értés mindig megmarad bennem.
2017. jún. 2. 16:11
6/27 anonim válasza:
érzés*
2017. jún. 2. 16:12
7/27 anonim válasza:
Alapjában véve igen, bár hogyha a Nyugat-Dunántúlt hasonlítjuk össze akkor nem olyan nagyon szembetűnő mintha Kelet-MO-t. Meg pl szerintem Sopron bármelyik része szebb mint a 10.ker gettó Bécsben, ahol alig van fehér ember.
De nagy általánosságban MO iszonyat le van maradva.
2017. jún. 2. 16:17
8/27 anonim válasza:
Nyugat-Dunántúl is olyan lepukkant csöves hely, hogy ihaj. Csak fel van fújva az összeszerelő gyárak miatt, mert legtöbb helyen még az sincs érted, csak a munkanélküliség. De összehasonlítani Ausztriával, egész egyszerűen nem lehet. Bécsnek van egyetlen egy kerülete ami bevándorlók által lakott szar, az is egy külvárosi kerület. A többi 22 kerülete meg gyönyörű. És ott legalább a kisebbség nem a belvárosban lakik mint Budapesten, hogy mindenki élvezhesse a társaságukat, hanem van egy gettó nekik a külvárosban és ennyi, ott rohadnak.
2017. jún. 2. 16:28
9/27 anonim válasza:
Az vígasztaljon, hogy Szomáliához vagy Kongóhoz képest elég jól állunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!