Az miért van hogy a Fidesz hangosan ellenzi a migránsokat
de ha fizetnek nekik akkor bárki bejöhet az országba?
Figyelt kérdés
Érdekes dolog ez nekem. Ha a migránsok "ingyen", tehát menekültként jönnek, akkor Orbán rögtön határzárat épít meg "megvédi a magyarokat", meg Brüsszelezik, Sorosozik egyet, de ha ugyanabból az országból nem egy nincstelen, hanem egy milliomos jön ide, és kitokol nekik X összeget, akkor ő rögtön szívesen van látva, meg kap állampolgárságot, szavazati jogot stb. Akkor már nem gond hogy migráns? Arról már nem is beszélek, hogy ha valami terrorcselekmény történik valahol, rögtön migránsok így meg migránsok úgy, csak azt valamiért mindig elfelejtik hogy a terrorizmushoz pénz is kell. A csóri, nincstelen migráns mit fog terrorizálni? Beugrik a vonat elé? még egy késre se lenne pénzük. Ellenben a kétes hátter beengedett milliomosok sokkal inkább tudnak pénzelni mindenféle iszlamistákat. Szóval érdekes ez, nem? (ne essék félreértés, nem vagyok "migránssimogató", egy darab se hiányzik nekem, sőt, csak akkor is érdekes a Fidesznek ezen politikája.
széplelkű oldalról közelítetted meg nem gazdaágiból
2017. máj. 31. 12:58
12/18 anonim válasza:
24% csak orbán címeres hatökre, hagyjátok had mondja a kis mondókáját
2017. máj. 31. 13:10
13/18 anonim válasza:
így van 63% ha kijöttök az álomvilágból, akkor itt csak csalódás ér titeket :)
2017. máj. 31. 13:12
14/18 anonim válasza:
"így akarsz játszani? hát tessék: a migrik nem igazán dolgoznak csak "integrálódni" vannak itt "
Engem miért érdekelne az, hogy külföldön mennyit sikerült munkára fogni kicsivel több mint 1 évvel ezelőtt?
Én azt mondom, hogy az az ezer és kevés embert, az EU pénzén semmibe se került volna elszállásolni, míg meghozzák a döntést felettük.
Azt, hogy fogadjunk be és integráljunk más migránsokat az a mi belpolitikai döntésünk. Az az ezer migráns ideiglenes regisztrációs elszállásolása pedig szívesség (hangsúlyozom: más pénzén).
2017. máj. 31. 13:41
15/18 anonim válasza:
Amúgy döntsd el, hogy akkor most Magyarország kapcsán akarsz vitázni, vagy úgy amblock a migráns kérdésről Európában, mert nem fair a kavarod a kettőt, holott az eredeti kérdés is inkább Magyarország (+fidesz) centrikus.
2017. máj. 31. 13:42
16/18 anonim válasza:
pénz pénz pénz
bejöhetne a csávóka 2 tonna tnt vel a mellkasára drótozva ha kifizeti a fityisznek a "vámot"
ébredjetek már fel a fityisz csak kizsákmányol és lop
még a reggeli kávéjuknak is hazudnak
2017. máj. 31. 13:57
17/18 anonim válasza:
A magyar orvosok is csak integrálódni mennek Nyugat-Európába.
A képzésüket mi fizetjük. Az orvosi egyetemek bezárása nagyobb megtakarítás lenne a magyar hazának, mint amennyibe néhány menekült ideiglenes ellátása kerül.
2017. jún. 1. 21:15
18/18 anonim válasza:
Mivel nekünk kéne még rájuk fizetni így tönkretennék az országunk gazdaságát, mivel más a vallásuk ezért tőlünk is azt várják el ha meg nem úgy csináljuk ahogy ők akarják akkor ők elítélnek ezért erőszakolnak meg gyilkolgatnak, +nem dolgozni jönnek valószínű 95%-a iskolába sem járt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!