A youtube nektek is dob fel a videó lejátszása előtt Soros alapítványos reklámokat?
9-es: "Mi a Stop Soros mozgalom, És mi az a balkáni útvonal ?"
Nehogy már helyettes használjam a Google-t.
Ha nem tudod mi az a lojális, ajánlom itt a Google-t, esetleg a könyvtárt. Dolog pedig azt jelenti, hogy nem akarom megnevezni, hogy mitől van szó.
Válasz a kérdésedre az, hogy nem adományoz, hanem politikai célokért támogat civil szervezeteket, amik valójában NGO-k. Itt is ajánlom a Google-t.
Mondok egy nem magyar példát. Olaszországban elrendelték azon életmentő humanitárius szervezetek vizsgálatát, átvilágítását, akik partra segítik a migránsokat, mert felmerült a gyanú, hogy összejátszanak az embercsempészekkel. Itt is ajánlom a Google-t.
Másik kérdésre pedig azt tudom mondani, hogy ha van tudomásom lopott pénzről, akkor hozd az ügyet nyilvánosságra, vagy tegyél feljelentést.
A hiba az ön készülékében van!:D
Nekem eddig csak Karib-tenger kalózai előzetest, pár másik random előzetest, meg a biztonságos szex reklámot adta ki:D
De amúgy igazán belinkelhetted volna a reklámot.. ha rákattintasz, megnyílik külön oldalon a videó..
Adblock firefoxhoz:
Adblock chrome-hoz:
Ahogy az előző is írta az Adblockkal ilyen "rossz" reklámok nem fognak megjelenni.
De az Adblock nem fogja kiszűrni a biztonságos és jó politikamentes reklámokat és ezért ha használod támogatod a kedvenc videósaidat. Nekem pl az Adblockkal nem jelennek meg ilyen soros meg lábgomba meg a sok hülye reklámok de a world of tanks reklám igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!