Ki bevándorláspárti itt, és ki nem?
Éles viták vannak itt a liberálisok, és a konzervatívok között, minden előjel nélkül kérdezem:
-Ki szeretné, ha a családja közelében letelepítenének olyan emberek, mint akik sokáig a Keleti pályaudvarnál voltak?
Ne kezdjetek el nácizni nekem, mert semmi olyat nem írtam, ami nem lenne igaz. Ha betelepítjük őket, nem a Holdon fognak lakni.
"Esélyt adni rá mondjuk, hogy a lányod majd egy ilyen sráccal érkezik a családi ebédre 20 év múlva."
Ha ilyennel jön, akkor ilyennel. Senkinek semmi joga nincs beleszólni hogy a gyermeke milyen párt választ magának! Ha magyart választ, vagy más európait, ott is belefuthat egy alkoholista, asszonyverőbe.
"Ha ilyennel jön, akkor ilyennel. Senkinek semmi joga nincs beleszólni hogy a gyermeke milyen párt választ magának! Ha magyart választ, vagy más európait, ott is belefuthat egy alkoholista, asszonyverőbe."
Kevesebb eséllyel.
A család azért nyomást gyakorolhat a gyerekre.Valószínűleg többet láttak,nagyobb a tapasztalatuk.
Nekem volt,csoporttársam,nő, aki kiakart menni Marokkóba valami arab pasi után.
A családja letudta róla beszélni.Azóta normális lett a csaj, már gyereke is van és nem arabtól vagy valami színestől.
Nem akar egyetlen migráns sem Magyarországon lakni! Akik a Keletinél voltak, azok sem akartak itt lenn, csak a Fidesz nem engedte őket tovább.
Sőt! Hónapok óta nem jön migráns Magyarországra, legfeljebb néha egy-kettő. Őket viszont elfogják a határvadászok. Hetente 2x3-szor járok Szabadkára, és hónapok óta nincsenek migránsok a vonatokon.
9-es részére:
Pont erre gondoltam.
Hogy hasonló legyen-e a helyzet mint az USA-ban. Hogy például büszkék a sportolóikra, de sokat küzdenek velük az integrációval.
Nem az aktuális politikai helyzet érdekel, hanem mondjuk mit szeretnél látni az országban 30 év múlva.
"Ez a bevándorlás."
Nem kellenek itt a demagóg mellébeszélések, mindenki tudja, hogy nem az amerikaiak magyar orvosi egyetemre való vágyával vannak a gondok, hanem a harmadik világ önkényes zöldhatáros bevándorlásáról.
"Sőt! Hónapok óta nem jön migráns Magyarországra, legfeljebb néha egy-kettő. Őket viszont elfogják a határvadászok. Hetente 2x3-szor járok Szabadkára, és hónapok óta nincsenek migránsok a vonatokon.
"
Van egy rohadt nagy kerítés a határon, ha észrevetted ;).
Kérdező!
Nem tudom, ki beszélte tele a fejedet, hogy itt bárki is "bevándorláspárti" lenne, mert ilyen fogalom nem létezik!
Azzal viszont piszkosul meghazudtolta magát a kormány, a "keresztény" kormány, hogy "Egy menekült sem teheti be a lábát az országba", amikor emlékezjetsz arra, amikor beengedték vonatostól a menekülteket és itt tartották hosszú időkön át a menekülteket...
Ezzel szándékosan keltett félelmet a "keresztény" Fidesz kormány...
Uszítás, gyűlöletkeltés az megy náluk rendesen, ehhez értenek!
Ha a menekült legalább tud angolul, képes beilleszkedni a társadalomba és betartani a törvényeket, képes munkát vállalni, nem lenne szabad embertelenül bánni vele.
Ami azt illeti, egy menekült nem akar itt maradni ebbe az országba.
Ezt sok menekült nyilatkozta a tévének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!