Politikai öngyilkosságot követ el Botka és az MSZP a határzár lebontásával való kampányolással?
# 6/10 Időpont ma 19:55
Tehát marad a kerítés. Mi a problémád? Ja, értem, kötelezően azt kell hinned, hogy Botka olyan naív, hogy szerinte már csak percek kérdése, hogy ott véget érjen a "buli"...
# 13/13 Időpont ma 22:31
És? Komolyan úgy kell tenned, mintha azt mondta volna, hogy másnap elbontják? Azért ennyire hülyének Botkát sem kell nézni.
(és ne kényszeríts már tovább, hogy Botkát védjem. Nem mondott semmi felháborítót, semmi extrémet. Mit kell ezzel foglalkozni?)
#14:
Amikor Kakuk György (nyugodjék békében) vagy Gulyás Márton álmodoznak a határzár csákánnyal történő lebontásáról, műsorában visszatérően, hogy kell értelmeznem ?
#16:
Akik elítélik a magyar határrendészetet, azok mikor fognak ugyanilyen hévvel a sokkalta komolyabb amerikai, izraeli, spanyol, brit-francia és bolgár határrendészet ellen hadakozni ?
Nem csak Szíriából áll a világ, a mexikóiak is hivatkozhatnak a drogbáróikkal összefonódott állami szerveikre, mint menekülési ok, vagy a feketék is örökös népirtásba torkolló törzsi harcaikra a spanyol enklávékra való belépéskor, vagy Izraelbe is sokan szeretnének menni, mert ott többé - kevésbe rend van a jólét mellett.
Vagy az Arab országok is milyen alapon zárkóznak el "testvéreiktől" ?
"Akik elítélik a magyar határrendészetet, azok mikor fognak ugyanilyen hévvel a sokkalta komolyabb amerikai, izraeli, spanyol, brit-francia és bolgár határrendészet ellen hadakozni ? "
nem. Értelmetlen párhuzam.
"Nem csak Szíriából áll a világ,"
nem bizony. Nem is ott kezdődtek a problémák. A Közel kelet egy cseppet nagyobb.
"nem. Értelmetlen párhuzam. "
Miért értelmetlen párhuzam ?
"nem bizony. Nem is ott kezdődtek a problémák. A Közel kelet egy cseppet nagyobb."
A Pro Patriával folytatott vitázásodba én is bekapcsolódtam, és kifejtettem a véleményemet.
"A Pro Patriával folytatott vitázásodba én is bekapcsolódtam, és kifejtettem a véleményemet.
"
na de mikor? :-D már annyi volt hogy szinte az életem része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!