Nem értem miért panaszkodnak az emberek a rendszerre? Összevissza rendelgetik a csomagokat. Egy nap tízszer is dudál az utcánkban vagy egy csomagszállító, vagy a Posta. Mégis miből rendelgetnek?
Gyurcsány meg az SZDSZ alatt ilyenre nem emlékszem.
Pedig az ország és az EU legszegényebb környékéről van szó (Nógrád megye). Akkor mi lehet a Dunántúlon? Győr Sopron, esetleg Veszprém, Szekszárd, Kaposvár környéke? Vagy Budapest (Belváros/Buda) elit részein?
Arról nem beszélve, hogy a Tesco parkoló is állandóan tele van.
"nézz utána , szerinted Nógrád megyében mégis mennyi lehet? az ország és az EU legszegényebb környékéről van szó"
Attól mindenhol van gazdag és szegény nem véletlenül nem a megyét, hanem az utcátokat kérdeztem.
Tévedésben vagy, ez nem azt jelenti, hogy jobban megy az embereknek, hanem azt hogy rosszabbul!
Saját példám, hogy szinte már alig vásárolok élelmiszeren kívül bármit az üzletekben. Amit csak lehet a legolcsóbb helyen szerzem be, hogy spóroljak, és ez általában egy webáruház. Ez is zömmel külföldi, a legocsóbb kínai, aliexpress. De már étrendkiegészítőt, édesítőszert is postán rendelem amerikából mert azt is körülbelül harmadáron hozzák postával együtt is mintha itt megvenném egy gyógyszertárba.
Csak a kajához valót veszem igen zömmel minden nap a tescoból mert útba esik és igen addig valóban otthagyom a kocsit is a parkolóban:D
"5#, ha a globális technológiai fejlődést a Fidesz javára írod fel, akkor meglehetősen félreértettél valamit így érettségi előtt. Ha én a te szemedben a szembesítéssel SZDSZ fanná válok, akkor pedig rettentően ostoba vagy.
"
A gyomorforgató SZDSZ mosdatástól válsz a szemeben SZDSZ fanná.
A közi meg már az lesz, hogy milyen jó volt az egészségügyprivatizáció, milyen jó volt a vizitdíj.
Te hol élsz Nógrád megyében?
Mert én itt ilyet nem tapasztalok. :D
Te hol élsz Nógrád megyében? "
hegyek között, völgyek között
Mert gyúrcsány óta eltelt 10 év, mindenkinek van már internet. 100x több vebáruház van. És butábbak is az emberek mert még a kenyérre valót is okostelefonra, tabletre, nagy Tv-re hasonló marhaságokra költik.
Semmi köze, hogy ép ki irányítja az országot.
Szóval ne akard itt beadni az értelmes (nem fideszes) embereknek ezt a marhaságot. Találj ki mást!
Nem tudom melyik volt az a értelmes. Aki 3 üzenetet küldött nekem. Amiben mind a 3 üzenetben 300 szor volt leírva, hogy.
Hajrá Gyúrcsány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!