Szerintetek elfogadható, hogy egy egyetem mellett tüntető fiatalok gusztustalan szavakat skandálva tüntessenek?
És akkor még nem szóltunk az 56-osokról, pedig azok sem voltak kispályások...
Igaz, ők maximum egy Vesszen Rákosiig jutottak :D
'A taknyukon és vérükön kell őket kirángatni a tüntetésről. Vagy mint ahogy macskát szarni. Ha kell, szanaszét kell verni a pofájukat.'
Wow, de kemény itt valaki.... :)
A fideszesek mindig ilyen apró-cseprő hülyeségeken akadnak ki.
Merhogy mér füttyögnek a lipsik márc. 15-én.
Meg miért skandálják, hogy bajszocar.
Az nem zavarja őket, hogy közpénz milliók, milliárdok vándorolnak át magánzsebekbe.
Az nem zavarja őket, hogy az ország legfontosabb pozícióiban lassan csak fideszkáderek ülnek.
Az nem zavarja őket, hogy lassan ott tartunk, hogy nagyobb eséllyel éled túl a betegséged otthon, mint a kórházban.
Az nem zavarja őket, hogy az ország médiájának több, mint a fele a kormyánpropagandát nyomja (a mi pénzünkből!).
Ez nem baj. A baj, hogy a lipsik mér füttyögnek. Eszem megáll rajtatok.
12.29.
Lehet Bayert elítélni. de az valahogy mindig kimarad, hogy milyen extrém sérelem érte őt, amikor ilyet mondott. MONDOTT és nem ütött.
Békés embernek ismerem magam, de nem tudom, én hogyan reagáltam volna.
Hogy ki mit mond, az magát jellemzi. Bayer egy mindenkit kikészítő fizikai erőszakos helyzetre reagált a vérrel és takonnyal szavakkal, a tömeg hangadói törvényes, békés emberek nekik nem tetsző cselekedeteire ordibálnak trágárságokat.
Legalább őszinték.
1319.
Az ész már ott megállt, hogy összevissza rágalmaznak egyes körök, hogy eltűnik a közpénz magánzsebekbe.Tessék feljelenteni, tessék oknyomozni, felelősséget vállalni, ne csak ismeretlenül dumálni.
Süket duma a kórházakról. A világon mindenütt fele ember tüdőgyulladást kap 10 napon túli kórházi tartózkodás közben. És az emberek fele a kórházakban mindenütt gyógyszer eladagolás vagy mellékhatás miatt hal meg. Stb.
Elfogadható, nem diktatúrában élünk, legalabbis hivatalosan.
Már a kérdés is hülyeség.
És szerinted elfogadható hogy a kormány szétlopja az országot és autokratikus rendszert épít ki?..
Miközben Orbán pénztárosa, Mészáros Lőrinc gyorsabban gazdagodik mint Bill Gates (!!), a tüntetőknek minden minden joguk megvan bármit skandálni, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!