Mi lett volna a menekült problémával ha más lenne a miniszterelnök?
Ha átírjuk a történelmet, és mondjuk csak úgy írom hogy még Gyurcsány lenne?
Ha Bajnai lenne?
Ha Boross Péter lenne?
Ha Antall József lenne?
stb stb.
Vagy valamelyik pártelnök?
És akkor szerintetek hogyan éltük volna meg ezt az egész időszakot 2015 óta mondjuk idáig?
ui: nem vagyok semmilyen pártkatona. Mert ilyenkor szokták a kérdezőt leifideszesezni, le maszoposozni, lejobbikosozni. Szó sincs erről.
puszta elméleti feltevés.
"minden tele lenne menekültekkel mint 2 éve"
A nagy lóf...szt. Ha a Fidesz nem állítja meg őket, akkor konkrétan azt sem tudnánk hogy léteznek.
Csak úgy mellékesen megjegyzem, nálunk megy a migránsozás 2-3 éve, viszont a migráció maga több 10 éve létező folyamat.
"minden tele lenne menekültekkel mint 2 éve (Keleti pályaudvar II. János Pál pápa tér stb)"
Ezek azért voltak tele menekülttel, mert a Fidesz nem hagyta őket tovább menni. Egy hónap alatt gyűlt fel az a pár száz ember. Az egésznek az volt a célja, hogy elvarázsolja az ilyen ostobákat. Ha nincs Viktor, akkor nincs tömeg a Keletiben. Viktor csinált egy problémát, aztán megoldotta. És úgy tűnik ez a fajta hihetetlenül cinikus politizálás működik.
A #7-ben a lényeg olvasható. Lehet cizellálni, de minek. Orbán a migránshelyzetet kizárólag saját harcához használja, neki harckényszere van, más meg nikotinfüggő.
Megjegyzem, a "migránspolitika" akár Európáé, akár másé, a helyzetet maximum kezeli, de semmiképpen se generálja. Az az uszítás, háborúk, terrordiktátorok, gazdasági nélkülözés szokták generálni, gerjeszteni. Más szóval a fokozott migráció a féktelen szabad rablás és annak válfajai miatt van, semmi másért. Lehet, hogy ez a szabad rablás mai, lehet, hogy több száz éves. De az ok ez.
"Az egésznek az volt a célja, hogy elvarázsolja az ilyen ostobákat"
2004 körül amikor kimentem először Németországba dolgozni a határon a papírjaimmal egyetemben a csomagjaimat ruházatomat is mindig megnézték, csak a motozás maradt ki úgy, hogy megvolt minden papírom tudták ki vagyok, hova megyek, volt vízumom, van-e bűnözői múltam. Azóta már haza jöttem a rendvédelemnél helyezkedtem el, és én ott voltam a keletinél a rendőrsorfalban nemegyszer, és az elmúlt 2 évben elég sok szolgálatot húztam le a határon is és emiatt jobban belelátok abba, hogy mely politikusok mit is akartak csinálni a migránshelyzet megoldására.Döbbenten tapasztaltam, hogy míg nekem minden papíromnak meg kellett lennie, hogy személyazonosságomat tudjam igazolni,rá 10 évre nem tudni honnan jött,ki tudja milyen múltú embereket csak úgy engedjünk át és fogadjunk be az országon(ba) mert ő azt állítja magáról, hogy "menekült". Azért volt csak pár 100 ember már ott pl. a Keletinél mert az idő tájt már meg tudták nagyjából szervezni a határ környékén a lassításukat, ami a kerítés megépítésével lényegesen javult. Úgyhogy én tudom mi lett volna, ha baloldali kormány lett volna hatalmon. Az meg, hogy ismeretlenül leostobázol téged minősít, te se vagy jobb az elvakult pártkatonáktól legyen az fideszes, mszp-s, dk-s, vagy akár melyk.
Ha hülyeséget írsz, akkor minden jogom megvan arra, hogy ostobának nevezzelek. Így működik az internet, szokj hozzá.
Azt írtad, hogy ha más kormány lenne hatalmon, akkor minden tele lenne menekültekkel, pl. a Keleti. Ami marhaság. Egyszer volt minden tele menekültekkel, amikor a bevándorlási csúcson a Fidesz úgy döntött, hogy nem engedi őket tovább, hanem Budapest legforgalmasabb területein összegyűjti és közszemlére teszi őket egy hónapra. Ez egy mesterségesen előidézett állapot volt, kifejezetten azért, hogy egy kis problémát mesterségesen felnagyítsanak politikai céllal. És ezen az se változtat, ha 2004-ben máshogy működtek a dolgok, az se, ha a rendvédelemnél dolgozol, és az se, ha szerinted az EU bevándorláspolitikája nem jó. Szerintem se jó. De attól még az az állítás, amire reagáltam, hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!