Orbánék miért akarják a magyar fizetéseket a béke feneke alatt tartani? Mire jó ez nekik? Kövér László kijelentette, hogy a magyaroknak nincs szükségük Europai bérekre.
"Bevallani, hogy hazudott, aztán lemondani nem értem, hogy hol büntetőjogi kategória nálad. Bár ezt azóta se sikerült megismételni senkinek. "
Ja ertem, atbaxni tobb millio ember vegulis nem szamit annak...
"Ja ertem, atbaxni tobb millio ember vegulis nem szamit annak..."
Mondjál már 1-2 konkrétumot. Mert ez még Budaiéknak se sikerült...de hátha neked! Aztán meg tedd meg a feljelentést, ti is mindig ezt mondogatjátok, ha borul a bili valami ügyben...
"van az MSZP-nek Mészáros Lőrince?"
Attol, hogy te nem tudod, miert ne lehetne?
"Te egy agymosott mszp-s vagy."
Nem talált, de sebaj, már tudom, hogy ez a vége, ha nem tud a magadfajta értelmesen reagálni.
Na mostmár tedd le a telefont és figyelj oda az órán!
29:
és mégis mire mennék a feljelentéssel? Valóban, a végén rágalmazásért engem ültetnének le. Kicsit olyan, mint ha a rendőrautó nem adja meg nekem az elsőbbséget, belém jön, és nem ismeri el a felelősségét. Mit mondok neki? Rendőrt hívok? A haverjait??? Hagyjuk már.
Egy elcseszett, extrán korrupt országban élünk. Nem mondom, hogy máshol nincs meg a haverok és sajátmagunk gazdagítása, meg hogy a másik oldal nálunk nem csinálta, de akkor legalább burkoltan (burkoltabban). Most meg gyakorlatilag masni van kötve a torkunkon lenyomni kívánt lóf@$zra, és ott villogtatják a népnek, hogy "Látjátok birkák? Ezt fogjátok tövig benyelni!!" És ez a gusztustalan. Ameddig politika, és politikai elit van a világon, addig korrupció is lesz, csak nagyon nem mindegy a mérték, illetve a forma.
Én is közmunkán dolgozok és ahoz képest hogy szinte egész nap nem csinálunk semit kapunk 53ezer forintot. Jó nem nagy pénz de a semiért nem rosz.
Én jövőre is majd a fideszre szavazok.
A béreket mesterségesen tartják a béka feneke alatt.
Több dologra is gonodolok: egyrészt hatalmas a dolgozók adóterhei. Remekül hangzik, hogy de milyen alacsony az SZJA, csakhogy az egykulcsos igazságtalan, és régen ezután egyrészt a minimálbér utáni adó teljes összegét jóváírhatta MINDENKI (szeretik ezt elfelejteni a fidesz-fanok) Másfelől a munkáltatói oldalon viszont rengeteget levonnak.
Másfelől a közmunka mesterségesen leszorítja az árakat, hiszen közmunkásokkal végeztetik el "ócsóér" azt, amit amúgy rendes fizetésért kellene.
De sorolhatnám még. Az is egy érdekes kérdés, hogy miért is csökkentették a minimális műszakpótlékot. Azt is vissza lehetne ám állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!