Orbánék miért akarják a magyar fizetéseket a béke
feneke alatt tartani? Mire jó ez nekik? Kövér László
kijelentette, hogy a magyaroknak nincs szükségük Europai
bérekre.
Nekünk sok millió adófizetőnek már rég össze kellett volna fogni a csak néhány gazember ellen. Mindenkinek abba kellene hagynia az adófizetést és saját kézbe venni sorsunkat. Félünk hogy akkor a kórházi vécéből nem egy hulla esik ki hanem kettő? Vagy attól hogy a műtőben nem galambfészek hullik a betegre mikor az álmennyezet leszakad hanem galambok is? Nem kell félni mert akkor működne jól az ország ha mi működtetnénk becsületesen. Egyik organizmusnak sincsen szüksége parazitára, hanem a parazita él a gazdaszervezetből.
2017. máj. 24. 10:32
32/53 anonim válasza:
"25!Ez ócska a demagógia!Ha tudsz visszaélésről tegyél feljelentést."
Akkor ti milyen alapon vádoljátok az MSZP-t azzal, hogy tönkretették egész Magyarországot, amikor nincsenek is börtönben?
2017. máj. 24. 10:34
33/53 anonim válasza:
"Nekünk sok millió adófizetőnek már rég össze kellett volna fogni a csak néhány gazember ellen."
Ja, plusz a 2 millió zombi ellen, akik az életük árán is védenék őket.
2017. máj. 24. 10:35
34/53 anonim válasza:
Az emberek mindig megszavazzák ugyanazt a garnitúrát, ami 4 évig nem csinál semmit, aztán ajvékolnak, hogy nincsenek nyugati bérek. Ez kicsit olyan, mintha az égő gyertyát leöntöm vízzel, utána meg panaszkodok, hogy nem ég.
2017. máj. 24. 10:37
35/53 anonim válasza:
"Akkor ti milyen alapon vádoljátok az MSZP-t azzal, hogy tönkretették egész Magyarországot, amikor nincsenek is börtönben?"
Abba még Budai Gyula, elszámoltatásért felelős kormánybiztosnak is beletört a bicskája. Egy egész gépezet dolgozott azon, hogy lerántsák az MSZP-t 2010-11-ben, aztán, amikor nem találtak semmi bizonyítékot, Budait szép csendben visszatessékelték a színfalak mögé.
2017. máj. 24. 10:41
36/53 anonim válasza:
Gyurcsany sajat magat leplezte le a nagyon hires beszedevel, elzavartak, es ahelyett, hogy a sitten rohadna, vigan eli a mindennapjait, netalan meg politizal is...
2017. máj. 24. 10:44
37/53 anonim válasza:
# 33: Milyen igazad van! A sok zombit tényleg kifelejtettem. Márpedig a fát tényleg a gyökerei tartják.
2017. máj. 24. 10:49
38/53 anonim válasza:
Jó, most én úgy hoztam fel az MSZP ártatlanságát példának, hogy közben teljesen biztos vagyok benne, hogy loptak ők is ezerrel, mint az állat, de ha róluk nem sikerült bebizonyítani, akkor mit jön azzal egy gyökér fideszes, hogy pereljem be az egész kormányt, ha tudom, hogy lopnak? :D
2017. máj. 24. 10:53
39/53 anonim válasza:
"Gyurcsany sajat magat leplezte le a nagyon hires beszedevel, elzavartak, es ahelyett, hogy a sitten rohadna, vigan eli a mindennapjait, netalan meg politizal is..."
Bevallani, hogy hazudott, aztán lemondani nem értem, hogy hol büntetőjogi kategória nálad. Bár ezt azóta se sikerült megismételni senkinek.
Ja, bocs. Most már nem hazudik senki...értem.
2017. máj. 24. 10:53
40/53 anonim válasza:
"Jó, most én úgy hoztam fel az MSZP ártatlanságát példának, hogy közben teljesen biztos vagyok benne, hogy loptak ők is ezerrel, mint az állat,"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!