Szerintetek a manchesteri tragédia után belátják a magyar liberálisok, hogy veszélyes ellenőrizetlen bevándorlókat beengedni Magyarországra?
28,29
1. Gratulálok a megbízható forássotoknak.
2. 3 évet éltem kint. Ugyan leírva nincs de igenis elég nagy előítéletekkel vannak feléjük. Ha be is engedik őket nehéz lesz nekik ott élni.
28-as
Miért nem érdelem választ az ,,integrálódási fröccsögésem"?
Ez a helyzet. És én itt nem azokra gondolok akik most érkeztek. Bizony a második generációsok sem képesek beilleszkedni. Az más kérdés, hogy miért.
" Ugyan leírva nincs de igenis elég nagy előítéletekkel vannak feléjük. Ha be is engedik őket nehéz lesz nekik ott élni."
Az általa említett tény, akkor sem állja meg a helyét. Amit idéztem az ugyanúgy igaz a világ más részeire, mint például Magyarországra.
Tudod, mennyit engednek be Japánba? Évenete 1-2 embert.
Régen ott is próbáltak parádézni, csak benézték, mert nem voltak liberók a japók, és kaptak a seggükre a muszlimok. Dettó anno Indonéziában.
Integrálódni nem akarnak, és nem is szoktak.
Kérdező: a háborún ak semmi köze ehhez.
A muszlimok, mióta világ a világ, mindig, szünet nélkül le akarták igázni Európát. Az, hogy eddig vártak, a keresztes hadjáratnak köszönhető.
Már a kérdésed is hazugság.
A liberálisok ( akik egyébként nincsenek is - ti rendre összekeveritek őket a demokratákkal,mint ahogy Orbánt is jobboldali konzervatívnak tartjátok, miközben komcsibb Kádárnál is)soha nem mondták, hogy ellenőrzés nélkül kellene bárkit is beengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!