Szerintetek a manchesteri tragédia után belátják a magyar liberálisok, hogy veszélyes ellenőrizetlen bevándorlókat beengedni Magyarországra?
Figyelt kérdés
Eddig 22 halott, 50 sérült, főként fiatal lányok. EU-s, illetve magyar liberálisok szerintetek folytatják a politikájukat ezek után?2017. máj. 23. 22:00
11/37 anonim válasza:
Az ész nélküli tolerancia mögötti dollár milliárdok....
12/37 anonim válasza:
A libsik leragadtak a Charlie Hebdonál, szerintem várják, hogy valami jó poénosat kitaláljanak.
Szánalmas ezen nevetni, de szerintük ez a jó irány.
13/37 anonim válasza:
Eddig is belátták te hülyegyerek.... már bocs, de én egyenesebben írok, nálad a liberális szó a szinonima.
16/37 anonim válasza:
Ha fizetnének érte Orbán az összest beengedné. De egyszer úgy is eléri, és az unió fizetni is fog, hogy befogadjuk.
Na akkor az már más tészta, akkor jöhetnek.
17/37 anonim válasza:
Nem hiszem ugyan, hogy ellenőrizetlenül akarnák beengedni a bevándorlókat, de úgy tűnik valóban ezt érik el. Az egy más kérdés, hogy ilyen eseteknél, nem ezen múlik a dolog, hiszen nem egy eset volt már, hogy olyan bevándorlók gyereke radikalizálódott, akinek szülei évtizedekkel ezelőtt érkeztek.
18/37 anonim válasza:
Orbán engedte be a bevándorlókat, nem a nem létező magyar liberálisok.
19/37 anonim válasza:
"főként fiatal lányok"
Ja,értem,az idős férfiakért nem lett volna kár,ugye?
20/37 anonim válasza:
Csak ugye ezzel az a probléma, hogy a terroristák túlnyomó többsége második generációs bevándolró, akiknek egy elenyésző része fiatal korában radikalizálódik. Szóval akkor mi is erre a megoldás? Ki kéne vágni minden nem európait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!