Szerintetek érdemes e manapság gyereket vállalni Magyarországon?
Igen,tudjuk a világháború alatt is született gyerek,na nem azért,mert annyira akartak szülni,hanem,mert nem volt védekezés,na meg az asszonynak nem lehetett szava sem.
Az én nagymamámnak 8 gyereke volt,és ott nem volt ellenvetás,ha a férjed-ugni akart.
Az már kevésbé érdekelte őt,ha gyerek lett belőle.
Hát,mindenki megöregszik,aki nem hal meg hamarabb.
Az meg nem garancia,hogy mert van gyereked majd öregen meg is látogat.
Ezért kár gyereket vállalnod.
Szerintem kár félni az öregedéstől,kb olyan,mint a haláltól félni,elkerülhetetlen!
Addig kell élni,még fiatal az ember.
Sokan kuporognak,spórolnak,aztán elmegy a fiatalságuk és meghalnak 60 évesen.
Megérte?
Ja,és szült 2 gyereket,akire hasonló sors vár.
De mégis minek az ilyen élet?Mi értelme van?
"18%-os ha viccnek szánod,akkor nem vicces,ha meg komolyan gondolod,akkor pszichiátriai eset vagy,az tuti.."
ja bocs hogy én nem sírok a szocializmus nanny state után, hanem tudok alternatívát mondani
'Magyarország az egyetlen élhető hely a környékben.'
Ahhoz képest elég szép számban mennek el innen :D
# 35
Nem kenyerem a személyeskedés, de borzasztóan megkeseredett ember lehetsz, ahogy még sokan akik itt válaszoltak.
Akinek meg közmunkára futotta az eszéből az ne a kormányt szidja, teljesen mindegy, hogy Fidesz vagy akármelyik másik, a hiba nem bennük van.
24, 19%-os!
Te élnél együtt a pároddal és két gyerekkel egy azaz egy félszobában? Mert amit linkeltél, az egy félszobás lakás..
Ráadásul a CSOK ilyen szarokra nem jár, csak új építésű, 60 m2 környékén lévő lakásokra. Az meg 20ból nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!