Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hallom sokaktól, hogy...

Miért hallom sokaktól, hogy Magyarországnak vége van és ez így van rendjén?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy a Fidesz és a rengeteg szavazójuk elüldözi itthonról a fiatalokat, akik kimennek külföldre és nem lesz elég munkaerő itthon és ettől összeomlik az ország.

Pedig ez nem igaz! A Fidesz próbálja itthon tartani a Magyarságot. De arról már nem Orbán Viktor tehet, hogy sokaknak büdös a munka és ezért inkább a könnyebb utat választják, hogy meglegyen a jólétük és elszegődnek nyugati rabszolgának. Az ilyenek Elárulják a Magyarságukat és a Keresztény gyökereiket és olyan országba szegődnek, ahol ezek az alapvető értékei az életnek nincsenek meg!

2017. máj. 21. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"De arról már nem Orbán Viktor tehet, hogy sokaknak büdös a munka és ezért inkább a könnyebb utat választják, hogy meglegyen a jólétük és elszegődnek nyugati rabszolgának."

en otthon dolgoztam szombat/vasarnap is, netto 120ezerert, a nejem netto 80ert... most kulfoldon napi 7,5 orat dolgozom, csak hetkoznap, hetvege nelkul, a nejem csak minijobozik. Vigan megelunk. Koszonom, nincs tobb kerdesem.

"Elárulják a Magyarságukat és a Keresztény gyökereiket "

En speciel pont lexarom, kit es mit arulok el, ha teged ez ennyire zavar, menj es kosd fel magad. Engem az erdekel, hogy jol eljek es eltartsam a csaladom. Az embernek 1 elete van es nem fogom elxarni Orban-felek miatt, mert keptelen normalis bert adni, csakhogy magyarnak mondjam magam.

2017. máj. 21. 21:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

'Mer be vannak korcsosulva. Inkább kinyalják a külhoni segget, mint hogy dógozzanak. Lusta férgek ezek. Én nem is bánom hogy a hulladékabbja kitakarodik.'

Én jobban szeretném, ha a trollok, pattannának meg a netről, lehetőleg örökre.

2017. máj. 21. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:

"Az ilyenek Elárulják a Magyarságukat és a Keresztény gyökereiket és olyan országba szegődnek, ahol ezek az alapvető értékei az életnek nincsenek meg!"

Miről beszélsz kérdező? Sokaknak még a tíz parancsolattal is meggyűlik a bajuk!

2017. máj. 21. 21:33
 24/24 anonim ***** válasza:

"Te is lehetsz sikeres, csak tenned kellene érte. "

Tettem is, elhuztam kulfoldre, ahol megfizetik a munkam, tobb mindent megtudok venni es elobb neznek embernek, mint otthon a honfitarsaim. A keresztenyseget meg szerintem melyen hagyjuk, mert a nemetek pl jarnak templomba, van Religion oktatas mar altalanosban. Elobb beszelhetnek ok keresztenysegrol, mint a magyarok, akik ott lopnak, csalnak, isznk, hazudnak, ahol tudnak...

2017. máj. 22. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!