Mert a nacionalizmusnak nincs értelme. Van egy csomó idegen szavunk, az angol kifejezések is egyre elterjedtebbek, külföldi számok mennek a rádióban, külföldi ételeket vásárolunk, és ha nincs elég pénzed külföldre mész ki! Akik fiatalon a nacionalizmus meg egyéb szélsőséges eszme hívei voltak, már akkor azt mondták, hogy fognak költözni külföldre, és ott is maradnak. Na most akkor mekkora volt a hazaszeretetük, hogy ők sem vágytak vissza? Ne keverd a hazaszeretetet, a közönséges agresszív lázadozással! Aki szereti a hazáját, az szeret minden embert, és célja, hogy az országban élők között eltűnjön az ellentét! A szélsőséges nézetűek a frusztrációjukat ellenségeskedéssé, agresszív viselkedéssé, lázongássá alakítják! Ne hagyjátok, hogy az ilyen ember irányítson titeket, mert szorongást és félelmet hoznak csak az ember szívébe.
2017. máj. 17. 17:42
13/24 anonim válasza:
Kérdező, te szereted a hazád, és célod, hogy az emberek békében és szeretetben éljenek hazájukban? Célod, hogy béke legyen, elfogadás, tisztelet, az emberek egymás közti rosszindulata és gonoszkodása nélkül? Ha nem, akkor te csak lázadsz, és frusztrációd miatt az embereket is lázítani akarod. Az embereknek a rossz cselekedetek és bántó szavak ellen kéne lázadniuk, nem pedig azok ellen, akiket te célpontnak megadsz nekik.
2017. máj. 17. 17:48
14/24 anonim válasza:
Azért, mert - most meg fogsz lepődni - a nemzetellenes balosok hazudnak. Nekik mindenki náci, aki bármi rosszat mond szerintük, nekik a nacionalizmus egyenlő a sovinizmussal, a nácizmus a fasizmussal, hungarizmussal, antiszemitizmussal és mindennel. Ezért nacionalistáznak. Nemrég Macron vagy valamelyik francia politikus is lenacionalistázta Le Pent, mintha az egy negatív fogalom lenne.
2017. máj. 17. 18:32
15/24 anonim válasza:
Én nem vagyok náci! Ezt mindig csak azok a mocskos, büdös zsidók próbálják rám kenni, hogy rohadna meg az összes!
Ugye? :)
2017. máj. 17. 19:00
16/24 anonim válasza:
Nincs értelme nacionalizmusról beszélni. Arról van értelme, hogy összefogjunk a jóban, és ne egymás és mások életét nehezítsük. Régebben nagyon segítőkész voltam. Nekem viszont nem igazán segítettek, és rájöttem, hogy mindenki azért ilyen, mert mindenki úgy áll hozzá, hogy "ha nekem nem segítenek, én sem segítek másnak". Aztán elegem lett, és úgy gondoltam hogy én is így teszek, és nem érdekel semmi. Amikor alkalmam volt segíteni, mégis segítettem, és nem bántam meg. Bebizonyítottam, hogy attól hogy mindenki önző, nekem még nem kell annak lennem. Hogy ez hogy jön ide? Úgy, hogy ne hagyjátok, hogy telebeszéljék a fejeteket mindenféle pesszimista dologgal! Attól, hogy szar a helyzet, még nem segítünk rajta azzal, hogy utálatosak vagyunk! Csak még rosszabb lesz mindenkinek a közérzete. A nacionalizmus csak feszültséget szül, esetleg másokat is hazugságra késztet. Szeretem a hazámat, épp ezért nem akarok benne nacionalizmust.
2017. máj. 17. 19:30
17/24 anonim válasza:
Utolsó, ha nem akarsz nacionalizmust, akkor nem szereted a hazádat. Az meg nem igaz, hogy senki sem segít senkinek. A nacionalizmus meg épp ezt erősítené. A nacionalizmus nemzetben gondolkodás (nem származásban), ezért nincs semmi rossz benne, bárki lehet a nemzet tagja, ahogy az is, pedig mindenkiben van mindenféle származás a legtöbb országban. A sovinizmus az, ami egy nép felsőbbségét, idegengyűlöletet jelent. Ezeket a baloldaliak igyekeznek összemosni, a szokásos hazug, nácizós stratégia. Miközben magyarellenes szerintük szabadon lehet bárki, nincs vele semmi baj, még a hazaárulással sincs, a kommunizmus tök szép eszme volt, sőt, nem is volt olyan, csak a fehérek/magyarok lehetnek rasszisták, de ők mindig, stb.
2017. máj. 17. 20:04
18/24 anonim válasza:
"A nacionalizmus nemzetben gondolkodás (nem származásban), ezért nincs semmi rossz benne"
Nagyszerű, és akkor nem származás alapján ítéljük el a másikat, hanem ország alapján. Egyáltalán nem jobb. Ha nincs értelme származásban gondolkodni, mi értelme van nemzetben? Utáljak egy másik országot? Miért? Mert más nyelvet beszél? Nem származás miatt utálkozunk, hanem a beszélt nyelv miatt, nagyszerű, nem sokat változtat. A nacionalizmus csak összetűzéseket hoz.
2017. máj. 17. 21:18
19/24 hollófernyiges válasza:
"Az a sovinizmus"
Oké, definiáljunk. Mi a patriotizmus és miben különbözik tőle a nacionalizmus?
2017. máj. 17. 21:44
20/24 anonim válasza:
Azért,mert általában ezek az emberek akarják ráerőltetni mindenkire a vallást.Pl kereszténység.
Gyűlölnek minden kisebbséget.
Szociaádawinista elveket vallanak-puztuljon a férgese.
Én ezért is utálom a nacionalizmust,mert többnyire a rosszindulatú,mindenkin áttaposó emberek azok,akiket ismerek a környezetemben..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!