Mi a véleményetek arról, hogy az MSZP-sek Magyarország ellenes javaslatot szavaznak meg az európai parlamentben?
Itt már nem csak a fideszről van szó, hanem konkrétan Magyarország elleni szankciókról. A kormányt se szeretem és örülnék ha a fidesz eltakarodna, de azért van egy határ, amin már nem lépnék túl, mint például ez is, Magyarország ellenes szankciót nem szavaznék meg semmiképpen még ha a kormányt amúgy nem szeretem, akkor sem, amit most a szocik csinálnak az gyakorlatilag nyílt hazaárulás.
Mit vársz a maszoptól?
Nézd csak az itt a kérdésed altt hőzöngő ballereket!
Pont ilyenek a szocik is. :)
Mondjuk bukják a jövő évi választást is....
Na mégegy agyhalott!
És neked mi a véleményed a fenntebb belinkelt 24.hu-s cikkről?
Egyébként a 7-es cikkelyes javaslatot több néppárti képviselő is megszavazta...
" Na mégegy agyhalott!
És neked mi a véleményed a fenntebb belinkelt 24.hu-s cikkről?"
Itt te vagy agyhalott csak! :D
24/hút meg nem olvasok, úgyhogy felőlem ki is törölheted a "hiteles" oldaladdal ha akarod. :P
24.hu ide vagy oda, sokáig a parlamentben is téma volt.
De gondolom fáj az igazság, hogy a vezéred se szent. Ezek után elég szánalmas az MSZP-t hazaárulással vádolni.
" De gondolom fáj az igazság, hogy a vezéred se szent. Ezek után elég szánalmas az MSZP-t hazaárulással vádolni."
Nekem nem fáj mert még egyszer sem szavaztam a fideszre.
De attól még az mszp nem lesz különb.
"24/hút meg nem olvasok, úgyhogy felőlem ki is törölheted a "hiteles" oldaladdal ha akarod. :P"
Hú de ciki ezzel az ürüggyel kifarolni a kínos témából. Az meg a másik ciki így szégyellni, hogy fideszes vagy de nagyon :DDDDDDD
"És erre mit mondasz?:
[link] "
Na látom azóta is jó mélyen hallgat a kérdező meg a fityeszessek mint xar a fűben pedig nekem is rögtön beugrott anno mit követelt viktoruk.
"Hú de ciki ezzel az ürüggyel kifarolni a kínos témából. Az meg a másik ciki így szégyellni, hogy fideszes vagy de nagyon :DDDDDD"
Csak te, meg a többi baller proller hiszi ezt.
Közben meg a 24/hús oldalatok egy nagy sz.r! :P
"Az meg a másik ciki így szégyellni, hogy fideszes vagy de nagyon :DDDDDD"
És a szájalás helyett inkább menj már migriket cidázni!
Vagy még nem kaptad meg a szocliberál-központból az instrukciókat? :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!