Ha a magyarok anyagi helyzete sose volt jobb a kormány szerint, akkor a magyar fiatalok miért menekülnek százázval, ezrével fejvesztve az országból?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 07:05
21/23 anonim válasza:
Birom mikor ez a 20 év körüli ficsur tobas osztja az ész a hatalmas élettepasztalatával. Azt se tudja mi a külömbség a munkavállalásban most és az Euba lépés előtt. De ő mindent jobban tud.
22/23 anonim válasza:
"Birom mikor ez a 20 év körüli ficsur tobas osztja az ész a hatalmas élettepasztalatával. Azt se tudja mi a külömbség a munkavállalásban most és az Euba lépés előtt. De ő mindent jobban tud."
Hát na, valószínűleg én első kézből tudok válaszolni a kérdésre, végül is fiatal vagyok többet dolgoztam eddig külföldön, mint Magyarországon. Talán észre kellene venni, hogy már a társadalom elül is menekülünk, nem a pénz az igazán jó kint, hanem az társadalmi élet.
23/23 anonim válasza:
Ha ennyire utálod ezt a társadalmat minek okoskodsz itt mindig? Vagy legalább ne hüleségeket írj. Ha tájékozott lennél tudtad volna hogy nem mindig volt ilyen egyszerű a külföldi munkavállalás. Az ilyen hozzásuólásokkal csak lejáratod magad hogy milyen tudatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!